Η Μαρία Χάντζου Νέα Γενική Γραμματέας του Δήμου ΣπάρτηςΔελτίο Τύπου

Μετά από Απόφαση του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου διοικητικού ανασχηματισμού των υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης και πλήρη ενδυνάμωση του στελεχιακού δυναμικού, χρέη Γενικής Γραμματέως Δήμου Σπάρτης, αναλαμβάνει η κα. Μαρία Χάντζου του Αλέξανδρου, υπηρεσιακό στέλεχος Ανώτατης Εκπαίδευσης του Δημόσιου Τομέα με ευρύ βιογραφικό και εμπειρία σε πολλαπλά αντικείμενα των Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η  Μαρία Χάντζου γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και είναι 43 ετών. Είναι παντρεμένη με τον Στέφανο Παπαχαρίτο, ο οποίος κατέχει μόνιμη οργανική θέση Καθηγητή Μουσικής.

Κατέχει υπηρεσιακή ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού και βαθμό Α’. Είναι Ιστορικός με Μεταπτυχιακό Msc στην Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών και της Τεχνολογίας από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ελβετία, στο Ομοσπονδιακό Πολυτεχνείο της Λωζάνης στο αντικείμενο της Διαχείρισης Έξυπνων Πόλεων. Έχει υπηρετήσει ως Υπεύθυνη Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας με πολυετή εμπειρία στη Διαχείριση Συστημάτων Ποιότητας, Διαχειριστικής Επάρκειας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και έχει εξειδίκευση στα αντικείμενα της Διαπραγματεύσης, Διαχείρισης Κρίσεων (crisis management), Διοίκησης Μέσω Στόχων και Project Μanagement.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος Επιτροπής Διαγωνισμών Γενικών Υπηρεσιών και έχει εκπονήσει μελέτες εισαγωγής διαδικασιών εσωτερικού ελέγχου, ψηφιακού μετασχηματισμού του δημόσιου τομέα, εφαρμογής της ηλεκτροκίνησης, διαχείρισης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, κ.α.

Έχει συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό δίκτυο Quality Cities, στο δίκτυο της Ευρωπαΐκής Επιτροπής EE-Europe for Citizens και στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών σε συνεργασία με την Expertice France ELOGE Χρηστής Διακυβέρνησης στο Δημόσιο Τομέα.

Βασικά κριτήρια για την επιλογή της πέρα από τα ακαδημαϊκά προσόντα, αποτέλεσαν η ευρεία γνώση των αντικειμένων και διαδικασιών των Δημοτικών Υπηρεσιών, η τεχνογνωσία μεθοδολογιών διοίκησης και η εμπειρία εισαγωγής διοικητικών καινοτομιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διοικητικών ΥπηρεσιώνΠαναγιώτης ΤριτάκηςΣχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι... "

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ