Η Μαρία Χάντζου Νέα Γενική Γραμματέας του Δήμου ΣπάρτηςΔελτίο Τύπου

Μετά από Απόφαση του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου διοικητικού ανασχηματισμού των υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης και πλήρη ενδυνάμωση του στελεχιακού δυναμικού, χρέη Γενικής Γραμματέως Δήμου Σπάρτης, αναλαμβάνει η κα. Μαρία Χάντζου του Αλέξανδρου, υπηρεσιακό στέλεχος Ανώτατης Εκπαίδευσης του Δημόσιου Τομέα με ευρύ βιογραφικό και εμπειρία σε πολλαπλά αντικείμενα των Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η  Μαρία Χάντζου γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και είναι 43 ετών. Είναι παντρεμένη με τον Στέφανο Παπαχαρίτο, ο οποίος κατέχει μόνιμη οργανική θέση Καθηγητή Μουσικής.

Κατέχει υπηρεσιακή ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού και βαθμό Α’. Είναι Ιστορικός με Μεταπτυχιακό Msc στην Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών και της Τεχνολογίας από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ελβετία, στο Ομοσπονδιακό Πολυτεχνείο της Λωζάνης στο αντικείμενο της Διαχείρισης Έξυπνων Πόλεων. Έχει υπηρετήσει ως Υπεύθυνη Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας με πολυετή εμπειρία στη Διαχείριση Συστημάτων Ποιότητας, Διαχειριστικής Επάρκειας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και έχει εξειδίκευση στα αντικείμενα της Διαπραγματεύσης, Διαχείρισης Κρίσεων (crisis management), Διοίκησης Μέσω Στόχων και Project Μanagement.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος Επιτροπής Διαγωνισμών Γενικών Υπηρεσιών και έχει εκπονήσει μελέτες εισαγωγής διαδικασιών εσωτερικού ελέγχου, ψηφιακού μετασχηματισμού του δημόσιου τομέα, εφαρμογής της ηλεκτροκίνησης, διαχείρισης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, κ.α.

Έχει συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό δίκτυο Quality Cities, στο δίκτυο της Ευρωπαΐκής Επιτροπής EE-Europe for Citizens και στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών σε συνεργασία με την Expertice France ELOGE Χρηστής Διακυβέρνησης στο Δημόσιο Τομέα.

Βασικά κριτήρια για την επιλογή της πέρα από τα ακαδημαϊκά προσόντα, αποτέλεσαν η ευρεία γνώση των αντικειμένων και διαδικασιών των Δημοτικών Υπηρεσιών, η τεχνογνωσία μεθοδολογιών διοίκησης και η εμπειρία εισαγωγής διοικητικών καινοτομιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διοικητικών ΥπηρεσιώνΠαναγιώτης ΤριτάκηςΣχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE