Νεοκλής Κρητικός: «Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών»Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός: «Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών»


Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ.Στέλιο Πέτσα πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός, χθες Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, τη δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ.Κρητικός γνωστοποίησε στον κ.Πέτσα την απόφαση της διοίκησης του Σπαρτιατικού Συλλόγου Σπάρτης για τη συμφωνία παραχώρηση έκτασης, έναντι του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Σπάρτη, στο Δήμο Σπάρτης για την ανάπτυξη αθλητικής εγκατάστασης. Γνωστοποίησε δε ότι υπάρχει ήδη έτοιμη εμπεριστατωμένη μελέτη, η οποία θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί από τη μεριά του Δήμου. Ο κ.Πέτσας είδε με ενδιαφέρον την πρόταση και ζήτησε από τον κ.Κρητικό να ξανασυναντηθούν στο τέλος Μαρτίου για να μελετήσουν τη δυνατότητα το έργο να ενταχθεί στο ΠΔΕ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) του Υπουργείου.

Επίσης παρουσία του δημάρχου Σπάρτης κ. Πέτρου Δούκα και του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ κ. Ηλία Τρακάκη ο κ.Πέτσας διαβεβαίωσε ότι όλες οι εκκρεμότητες της ΔΕΥΑΣ δεν έχουν πέσει σε κάποιον ελεγκτικό σκόπελο και ότι μέχρι τέλους του μήνα θα βγουν οι πιστώσεις για τη διευθέτηση των χρεών της επιχείρησης απέναντι στη ΔΕΗ. Ακόμη οι προτάσεις της ΔΕΥΑΣ για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης οι οποίες έχουν κατατεθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» είναι λογικές και στα πλαίσια του εφικτού, συνεπώς είναι ευοίωνες οι προϋποθέσεις για την ένταξη των έργων.


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr