Στο νέο σχολικό συγκρότημα Ελαφονήσου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

 Την ευκαιρία να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών της κατασκευής του νέου σχολικού συγκροτήματος Ελαφονήσου, είχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Το νέο σχολικό συγκρότημα που κατασκευάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναμένεται να εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας της Ελαφονήσου, ενώ θα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, παρέχοντας ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Σε δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω την πρόοδο αυτού του τόσο σημαντικού έργου για την Ελαφόνησο. Το νέο σχολικό συγκρότημα θα προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες μάθησης και διδασκαλίας, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην περιοχή. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει σταθερά την εκπαίδευση και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε έργα που ενισχύουν τις υποδομές και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών μας».

Το έργο προϋπολογισμού 2.700.000 ευρώ υλοποιείται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Λακωνίας και χρηματοδοτείται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Να σημειωθεί πως τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Σπύρος Τζινιέρης, ο Δήμαρχος Ελαφονήσου, Άγγελος Τσιριγωτάκης και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών.

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE