ΜΟΛΑΟΙ: 2 ΒΡΑΒΕΙΑ για τα παιδιά του robotakiLABΜε μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διάκριση των ομάδων μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό STEM και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2024, στην κατηγορία «Οι απλές μηχανές ενώνουν τη Μεσόγειο Θάλασσα», στην Ανοικτή κατηγορία STEM για Α’ - Δ’ τάξεις δημοτικού.
Οι ομάδα μας, «robotakiLAB», Monemvasia και Olive που συμμετείχαν μέσω του Παιδικού Εργαστηρίου Ρομποτικής και STEM, robotakiLAB, απέσπασαν τα εξής βραβεία:
1. robotakiLAB – Monemvasia: Βραβείο καλύτερου σκαριφήματος
Το project των παιδιών ήταν οι απλές μηχανές της Καστροπολιτείας της Μονεμβασιάς, γι’ αυτόν τον σκοπό κατασκεύασαν στο πρώτο project την πύλη της Μονεμβασιάς, μία αλιευτική βάρκα και ένα λεωφορείο για τους τουρίστες. Η μακέτα απεικόνιζε ρεαλιστικά σε ισοϋψείς την τοπογραφία της περιοχής της Μονεμβασιάς, ως θέρετρο της Μεσογείου.
2. robotakiLAB – Olive: Βραβείο πρωτότυπης κατασκευής
Το project των παιδιών ήταν οι απλές μηχανές που αφορούν την συλλογή του καρπού της ελιάς, την παραγωγή ελαιόλαδου και την καλλιέργεια του φυτού της ελιάς. Γι’ αυτόν τον σκοπό κατασκεύασαν ένα ελαιοραβδιστικό, μία μυλόπετρα και ένα τρακτέρ. Η μακέτα απεικόνιζε την διάδοση της ελιάς και της καλλιέργειάς της από τη Συρία στην Μεσόγειο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντοπίτες μας για την χαρά και τον ενθουσιασμό τους, με το να στηρίξουν τα παιδιά μας στον Τελικό.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη διοργάνωση, που για εμάς η συμμετοχή και μόνο ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία.
Προσωπικά ως εκπαιδευτικός – προπονητής των παιδιών θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς, που πίστεψαν στις δυνάμεις μου και ειδικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις μητέρες Χρυσάνθη Βαενάς, Κατερίνα Ρενιέρη και Μαρία Ξενή, που διετέλεσαν χρέη βοηθού προπονητή την ημέρα του διαγωνισμού.
Παρακάτω επισυνάπτονται φωτογραφίες από το περίπτερό μας και από στιγμές κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού.
Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ