Η συμβολική παράδοση των κλειδιών του Δημαρχείου ΣπάρτηςΠρώτη ημέρα για τη νέα δημοτική αρχή σήμερα και η πρώτη επίσκεψη που δέχτηκε το πρωί στο γραφείο του, ο νέος Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, ήταν από τον Δημοτικό Σύμβουλο της, αδελφοποιημένης με την Σπάρτη, πόλης της Sopron (Ουγγαρία), Zsolt Abdai. Ο κ. Abdai, συνοδευόμενος από τον διευθυντή της ΔΕΥΑΣ κ. Ηλία Τρακάκη, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου της Sopron καθώς και επίσημη πρόσκληση για επίσκεψη του νέου Δημάρχου Σπάρτης και αντιπροσωπείας της νέας δημοτικής αρχής στη Sopron, μέσα στο Φεβρουάριο

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Σπάρτης, πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη της δημοτικής αρχής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, κατά την οποία τους ανακοίνωσε τα ονόματα των αντιδημάρχων και εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων της νέας δημοτικής περιόδου.

Στην συνάντηση παρών ήταν και ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σπάρτης, κ. Ευστάθιος Ρεστέμης, που ανέλαβε και τυπικά από σήμερα τα καθήκοντά του.


Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, σε μια εθιμοτυπική τελετή, στο γραφείο δημάρχου, έγινε η συμβολική παράδοση των κλειδιών του Δημαρχείου Σπάρτης, από τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Πέτρο Δούκα, στο νέο Δήμαρχο, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλο. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα, ενώ ο κ. Δούκας ενημέρωσε τον κ. Βακαλόπουλο ότι εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσει και η παράδοση των απολογισμών αλλά και των εκκρεμοτήτων των Υπηρεσιών του Δήμου.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ