"διέρρεαν "επικυρωμένες" φημολογίες, στις οποίες το όνομά μου ταυτιζόταν με την υποστήριξη συγκεκριμένου συνδυασμού"Δελτίο Τύπου


ΝΕΟΚΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ: ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ...

ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ


Όταν η σιωπή σου μπρος στην ακατάσχετη φημολογία, μεταφράζεται κατά το δοκούν και όταν συστηματικά μετέρχονται το όνομά σου για εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων, η απάντηση είναι μονόδρομος.

Περί Δημοτικών Εκλογών, λοιπόν: από την απαρχή κιόλας, των σχετικών με την κατάρτιση των συνδυασμών ανακοινώσεων, δημοσιεύονταν κείμενα και διέρρεαν "επικυρωμένες" φημολογίες, στις οποίες το όνομά μου ταυτιζόταν με την υποστήριξη συγκεκριμένου συνδυασμού. Υπενθυμίζω πως η Νέα Δημοκρατία δεν έδωσε χρίσμα και αυτή η επιλογή της αφορά όχι μόνο στο Δήμο Σπάρτης, αλλά και στους υπόλοιπους 4 Δήμους του Νομού.

Έχω φιλίες, συμπάθειες και τρέφω εκτίμηση για αρκετούς υποψήφιους όλων των υποψήφιων πολυσυλλεκτικών -στην πλειονότητά τους- συνδυασμών. Με ξέρετε, πια. Γνωριζόμαστε και καταλαβαινόμαστε. Δε βάζω ταμπέλες, ούτε κοιτάζω το ονοματεπώνυμό σας. Ούτε δέχομαι, όμως, το όνομά μου να χρησιμοποιείται συμφεροντολογικά ή για δημιουργία εντυπώσεων.

Η χώρα περνά από εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις και κάποιοι είναι εγκλωβισμένοι στην αυτό αναφορικότητα και στην προεκλογική αγωνία τους. Μέχρι ενός σημείου κατανοητή. Αλλά να υπάρχουν και όρια. Λυπάμαι, λοιπόν, που αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω χώρο, για να ξεκαθαρίσω «επί προσωπικού», ιδιαίτερα στο Δήμο Σπάρτης. Προβληματίζομαι έντονα, που λίγες μέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές, διαφαίνεται μια κλιμακούμενη προσπάθεια διαμόρφωσης ενός τοξικού, πολωτικού κλίματος, ενώ θα έπρεπε να πρυτανεύει η λογική, η κουλτούρα των συναινέσεων και των συγκλίσεων. Θα καταδειχθεί τέτοια ασέβεια στην ίδια την πόλη, και σε όλους όσοι επιθυμούν το καλό της; Οφείλουμε να το αποτρέψουμε!

Επιτρέψτε μου κάτι ακόμη: Παρατηρώ μεταξύ ακόμα και καρδιακών φίλων μια υπέρμετρη ένταση, επειδή ανήκουν σε διαφορετικούς συνδυασμούς! Έχω ζήσει από πρώτο χέρι, προεκλογικές μάχες. Η ψυχολογία του υποψήφιου είναι σαν ασανσέρ. Οφείλουμε, όμως, πάντα να κρατάμε την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχό μας και να πορευόμαστε με καθαρότητα και αξιοπρέπεια.


Με εκτίμηση,Νεοκλής Δ. Κρητικός

Βουλευτής Λακωνίας

Νέα Δημοκρατία


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ