Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8.8.2023

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», τον δραστήριο ενεργό πολίτη Ηλία Παπαδόπουλο (Μπομπόνια) στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Λακωνίας.

Ο Ηλίας Παπαδόπουλος (Μπομπόνιας) έχει γεννηθεί και κατοικεί στη Σπάρτη. Επί χρόνια προσέφερε με επαγγελματισμό τις υπηρεσίες του στον ΔΕΔΔΗΕ Λακωνίας και σήμερα είναι δραστήριο μέλος του διοικητικού συμβουλίου των συνταξιούχων ΔΕΗ Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας και Ιονίων Νήσων. Η προσφορά του Ηλία στον τομέα του αθλητισμού είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας επί 14 έτη και πρόεδρος στο Ματάλειο Δημοτικό Κολυμβητήριο Σπάρτης. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Παρασκευοπούλου, επί πολλά έτη στέλεχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Λακωνίας και έχει δύο κόρες και πέντε εγγόνια.

Με τις γνώσεις και τις ικανότητές του είμαστε σίγουροι ότι ο Ηλίας Παπαδόπουλος (Μπομπόνιας) θα συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.

Με την ένταξη του στη «Νέα Πελοπόννησο», η παράταξη συνεχίζει να ανανεώνεται και να ισχυροποιείται».

Ηλίας Παπαδόπουλος (Μπομπόνιας): «Είναι μεγάλη τιμή για μένα η ένταξή μου στη «Νέα Πελοπόννησο». Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» κ. Πέτρου Τατούλη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Λακωνίας για μία ανεξάρτητη και ισχυρή Πελοπόννησο.

Βρίσκομαι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και δεσμεύομαι απέναντι στους συμπολίτες μου ότι θα δώσω στην πρώτη γραμμή τη μάχη μαζί με τα νέα και έμπειρα στελέχη της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», με στόχο μία αναπτυξιακή προοπτική για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο».Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE