“Στις γειτονιές των παππούδων μας Θα στήσουμε γλέντι τρανό…."“Στις γειτονιές των παππούδων μας Θα στήσουμε γλέντι τρανό….# 2” – Υπαίθρια μουσικά, παραδοσιακά δρώμενα 13, 15, 17 και 19 Αυγούστου στην Ελαφόνησο.
Τέσσερα υπαίθρια μουσικά, παραδοσιακά δρώμενα θα λάβουν χώρα στο νησί της Ελαφονήσου το 2ο δεκαήμερο του Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 13/08 στο δρόμο πλησίον καταστήματος “Παντελίνας”, στις 15/08 στον Εμπορικό δρόμο Ελαφονήσου, στις 17/08 στο Μεγάλο Τηγάνι και στις 19/08/2023 στο Μεγάλο Πηγάδι.

Τέσσερις παραδοσιακές και πολύ σημαντικές γειτονιές του νησιού θα υποδεχθούν Ελαφονησιώτες μουσικούς, οι οποίοι -στο άκουσμα του νησιώτικου τραγουδιού- θα στήσουν γλέντια, όπως εκείνα που γίνονταν πολλές δεκαετίες πριν.

Η ιδιαίτερη αυτή δράση του Δήμου Ελαφονήσου, που διεξάγεται για 2η φορά, συνδυάζει τη διασκέδαση με την μουσική ιστορία του τόπου μας, μαθαίνοντας στις νεότερες γενιές τη σημασία που είχε κάθε γειτονιά, κάθε σοκάκι, κάθε ασπρισμένη αυλή των παππούδων και των γιαγιάδων μας, οι οποίοι έστηναν αυτοσχέδια γλέντια με μοναδική αφορμή το διάχυτο μεράκι, τον ντόπιο κρασομεζέ και την καλή παρέα.

Σας περιμένουμε, δημότες και επισκέπτες, να αναβιώσουμε τα γλέντια των παππούδων μας, να ζωντανέψουμε τις γειτονιές τους, να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε με θύμηση το δικό τους αστείρευτο μεράκι !!!

Η Δήμαρχος

Ευσταθία Λιάρου


Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE