ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ - Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορούν να πράξουν κατά συνείδηση .ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ Ο.Μ. –ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ - ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ στην Γενική Συνέλευση στις 12/03/2023 αποφάσισε να μην συμμετέχει ούτε να υποστηρίξει καμία από τις συμμετέχουσες κινήσεις (δημοτικούς συνδυασμούς) στην εκλογική διαδικασία των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου 2023.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορούν να πράξουν κατά συνείδηση .

Όσα μέλη εμπλακούν στο εν λόγω εκλογικό αγώνα οφείλουν να δρουν και να πράττουν σύμφωνα με την αριστερή τους συνείδηση και ιδεολογία, εκφράζοντας, από όποια θέση κατέχουν, τις διακηρυγμένες θέσεις – απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα θέσεις χρήσιμες και ωφέλιμες στην τοπική κοινωνία .

Μολάοι 12/07/2023

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Μ.ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ


Η Ανωτέρω απόφαση δεν αφήνει περιθώρια για ανακοινώσεις από την παράταξη «ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» σε ιστότοπο και μάλιστα με στρεβλά στοιχεία.

Ξεκινά η ανακοίνωση για να κριτικάρει μια πολιτική κίνηση ενός μέλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με γελοιογραφία του βασικού ΤΡΟΛ της Ν.Δ κατά του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ , ενώ χρησιμοποιεί και ψευδή στοιχεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παίρνει αποφάσεις στα όργανά του με πλειοψηφία .Έτσι είχε γίνει και το 2019 μετά απόφαση γενικής συνέλευσης, για την συμμετοχή μας στο συνδυασμό του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ. Εξ άλλου στην δια ζώσης συζήτηση στο ιατρείο του επικεφαλής της εν λόγω παράταξης, συμμετείχαν 5 σύντροφοι του τότε συντονιστικού. Ενώ το παράπονο του νυν Δημάρχου, το οποίο διατυπώθηκε προφορικά και στον τότε συντονιστή της οργάνωσής μας, ήταν γιατί να υποστηρίξετε κάποιον «λιγότερο ικανού εμού».

Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΤΑΣΗ του κάθε ενός μπορεί να επικριθεί ή να αποδοκιμαστεί όχι όμως με λεκτικές υπόνοιες, που στόχο έχουν την κηλίδωση της προσωπικότητας και την δολοφονία του χαρακτήρα του κρινόμενου. Αυτή δε η επιλογή, δεν μπορεί και δεν πρέπει να συσχετίζεται με την καταστατική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE