Σπουδαίες δωρεές στην Ιερά Μητρόπολή μας από επιφανείς Λάκωνες



Για ακόμη μία φορά επιφανείς Λάκωνες, που στην καρδιά τους έχουν κλείσει Χριστό και Ελλάδα, στέκονται στο πλευρά της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και κατ’ επέκταση των εμπερίστατων συνανθρώπων μας, που βρίσκονται υπό την Σκέπη της τοπικής Εκκλησίας, με γενναίες οικονομικές δωρεές.

Ειδικότερα, λίγο πριν την λαμπροφόρο Ανάσταση του Κυρίου μας, η Ιερά Μητρόπολή μας δέχθηκε τις κάτωθι δωρεές προς ενίσχυση του Ταμείου Ευαγών Ιδρυμάτων:

– Από τον αγαπητό ομογενή μας, μεγάλο ευεργέτη του τόπου, άριστο οικογενειάρχη κι επιτυχημένο επιχειρηματία, κ. Ευστάθιο Βαλιώτη και τη σύζυγό του Ματίνα, ποσό 9.100,00€

– Από την εκλεκτή συμπατριώτισσά μας, κα Ευαγγελία Δούκα, σύζυγο του αειμνήστου μεγάλου δωρητή κι επιτυχημένου επιχειρηματία Ηλία Δούκα, και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, ποσό 5.000,00 €

– Από την εκλεκτή ομογενή μας, κα Γεωργία Καλοειδή, σύζυγο του αειμνήστου μεγάλου δωρητή και διακεκριμένου επιχειρηματία Δημητρίου Καλοειδή, ποσό 5.000,00 €.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες στους προαναφερθέντες δωρητές, ευχόμενος παράλληλα προσωπική και οικογενειακή υγεία, γαλήνη και κατά Θεόν προκοπή.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι, επώνυμα ή ανώνυμα, συμβάλλουν, με οιονδήποτε τρόπο, στην ανακούφιση των αδελφών μας που έχουν ανάγκη. Εύχεται δε σε όλους να εορτάσουν με χαρά την μεγάλη εορτή του Χριστιανισμού, το Πάσχα, και ο Δωρεοδότης Θεός να ανταποδώσει πολλαπλά την φιλανθρωπική τους διάθεση.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ