Αραχωβίτης: «Εκλογές ΓΕΩΤΕΕ χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο: η Κυβέρνηση απορρίπτει ξανά την τροπολογία»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στ. Αραχωβίτης: «Εκλογές ΓΕΩΤΕΕ χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο: η Κυβέρνηση απορρίπτει ξανά την τροπολογία»


Στην 4η Συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, που συνεδρίασε την 1η Νοεμβρίου για την εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας «Εθνικός Μηχανισμός Εναέριας Έρευνας και Διάσωσης «Θεοφάνης Ερμής Θεοχαρόπουλος» και διατάξεις για τη λειτουργία του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας», ο Στ. Αραχωβίτης Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τοποθετήθηκε και για τη τροπολογία για τις εκλογές στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ) που κατέθεσε μαζί με τις κες Χ. Καφαντάρη και Ολ. Τελιγιορίδου.

Ο Στ. Αραχωβίτης υπερασπιζόμενος την αναγκαιότητα της τροπολογίας στηλίτευσε το γεγονός ότι “Το τρίτο μεγαλύτερο επιμελητήριο στην Ελλάδα, δεν προβλέπει την ύπαρξη δικαστικού αντιπροσώπου στις εκλογές του. Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά αλλού, σε κανένα άλλο επιμελητήριο, ακόμα και επαγγελματικό σύλλογο δεν συμβαίνει αυτό, να γίνονται εκλογές, να πραγματοποιούνται εκλογές, χωρίς την ύπαρξη δικαστικού αντιπροσώπου.”

Υπενθυμίζοντας δε ότι είχε επανακατατεθεί από πλευράς τους τροπολογία που επέλυε και άλλα ζητήματα, η οποία δεν έγινε δεκτή από την Κυβέρνηση, ο Στ. Αραχωβίτης είπε “επανερχόμαστε, όμως, τουλάχιστον στο σημείο του δικαστικού αντιπροσώπου και με την πρόβλεψη για τις εκλογές, που ήδη έχουν προκηρυχθεί και πρόκειται να διεξαχθούν στις 11 Δεκεμβρίου.”

Δυστυχώς όμως, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης της ΝΔ, δεν έγινε δεκτή ξανά η τροπολογία και έτσι οι εκλογές που θα γίνουν σε λιγότερο από 40 μέρες, θα διεξαχθούν ξανά χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο. Αυτό δεν αρμόζει σε ένα από τα μεγαλύτερα επιμελητήρια της χώρας μας!

Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΝΕΝΟΥΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ - Φωτιά σε πολυκατοικία στη Σπάρτη

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟ με καταγωγή από τον Ασωπό Λακωνίας

Ο κύριος Γιώργος Δημόπουλος έφυγε… Έχοντας δίκαια κερδίσει «τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών»

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ