"Κάποιοι συνεχίζουν τη δυσφήμιση του Δήμου Σπάρτης και του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ για φθηνούς αντιπολιτευτικούς λόγους"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε απάντηση νέων δημοσιευμάτων - δηλώσεων σε τοπικά ΜΜΕ σχετικά με τη μη παράθεση γεύματος στους Σπαρταθλητές και παρά το προηγούμενο δελτίο τύπου με το οποίο δόθηκαν όλες οι εξηγήσεις, δηλώνουμε τα εξής:

1. Κάποιοι συνεχίζουν τη δυσφήμιση του Δήμου Σπάρτης και του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ για φθηνούς αντιπολιτευτικούς λόγους

2. Όσοι απαξιώνουν τον αγώνα, απαξιώνουν και τη μεγάλη νίκη του Φώτη Ζησιμόπουλου και όλων των αθλητών απ´ όλα τα κράτη που τίμησαν τη διοργάνωση και τη Σπάρτη!

3. Αντί να χαίρονται για την κατα γενική ομολογία τεράστια επιτυχία του 40ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ και των παράλληλων εκδηλώσεων, δεν μπορούν να κρύψουν τη στεναχώρια τους και αντί να συγχαρούν όσους μόχθησαν, επιδιώκουν συστηματικά να δυσφημίσουν και τη Σπάρτη και τον αγώνα!

4. Όταν αυτοί οι επικριτές δυσφημίζουν τη διοργάνωση του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, εν γνώση τους προτρέπουν τους αθλητές απ´ όλο τον κόσμο να μη συμμετέχουν! Γιατί να κάνουν οι Αθλητές και οι συνοδοί τους τον κόπο να ταξιδέψουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να συμμετέχουν στον αγώνα, όταν μέσα στην ίδια τη Σπάρτη, κάποιοι που δεν προσέφεραν απολύτως τίποτα στη συνολική προσπάθεια, τον δυσφημούν συστηματικά με διάφορες προφάσεις!

Για να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό το ανύπαρκτο θέμα επαναλαμβάνουμε: Ο Δήμος Σπάρτης δεν παρέθεσε γεύμα τη Κυριακή στους Σπαρταθλητές, γιατί αυτό αποφασίστηκε από κοινού με το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ (και κατεγράφη στο μεταξύ μας Μνημόνιο Συνεργασίας). Ο διεθνής σύνδεσμος ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, ούτως ή άλλως, μας είχε ενημερώσει από τον Ιούλιο, ότι είχε ήδη προγραμματίσει για τη Κυριακή, γεύματα για τους αθλητές στα ξενοδοχεία διαμονής τους στην Αθήνα, και όπως κάθε χρόνο, είχε προγραμματίσει (και παρέθεσε) επίσημο δείπνο το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα!


Τα χρήματα που θα δαπανούσαμε για τη παράθεση γεύματος την Κυριακή, αποφασίστηκε να επενδυθούν στις παράλληλες εκδηλώσεις, στην τελετή λήξης και απονομής μεταλλείων του Σαββάτου, στην τεχνολογική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στην κεντρική Πλατεία και σε ειδική εκδήλωση την Κυριακή το πρωί στο Εθνικό Στάδιο.


Ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε και μάλιστα ονομαστικά για ένα θέμα που προέκυψε "εκ του μη όντος" εξαιτίας της στείρας αντιπολιτευτικής τακτικής κάποιων.Εκ του Δήμου

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE