ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2023 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Η επιτυχής συμμετοχή της αθλητικής ομάδας παίδων του Δήμου Ευρώτα και οι προοπτικές που διανοίγονται για τους νέους αθλητές σε παγκόσμιο επίπεδο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που είχαν σήμερα στο Δημαρχείο Ευρώτα, ο Δήμαρχος κ. Δήμος Βέρδος με τα μέλη του Προεδρείου της Διεθνούς Επιτροπής Αγώνων Παίδων, που επισκέπτονται στη χώρα μας.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Παναγιώτης Λυμπέρης, υποδέχθηκαν σήμερα τον Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής, κ. Igor Topole, τον Αντιπρόεδρο, κ. Avi Benbenisti και τον Γενικό Γραμματέα, Hugh Waters, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής της πόλης Daewoo της Κορέας, η οποία έχει επιλεγεί για τη διοργάνωση των επόμενων Διεθνών Αγώνων Παίδων, τον Ιούνιο 2023, καθώς και τον Έλληνα εκπρόσωπο-μέλος της Διεθνούς Επιτροπής, κ. Νικόλαο Τζανάκο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στη συμμετοχή του Δήμου Ευρώτα στους διεθνείς αγώνες, από το 2016, με εξαίρεση τα έτη 2020 και 2021 εξαιτίας του Covid-19. Έμφαση δόθηκε στην ελληνική συμμετοχή και ειδικότερα στην αθλητική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Ευρώτα στους επόμενους αγώνες, αλλά και το ενδεχόμενο να θέσει ο Δήμος υποψηφιότητα για τη διοργάνωση μελλοντικών αγώνων.

Ο κ. Βέρδος απηύθυνε πρόσκληση στα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής να διεξάγει μια από τις επόμενες συνεδριάσεις της στο Δήμο Ευρώτα, με στόχο να γνωρίσει η διεθνής αθλητική κοινότητα παίδων την ιστορία και τις ομορφιές του Δήμου.

Αντίστοιχα, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής και Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού του Ισραήλ, κ. Avi Benbenisti, απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Δήμο Βέρδο, για συμμετοχή της ομάδας του Δήμου Ευρώτα στους Αγώνες Παίδων που πρόκειται να διοργανωθούν τον Μάιο 2023 στο Ισραήλ, εν όψει των Διεθνών Αγώνων της Κορέας.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος, έκανε ειδική μνεία στη συμβολή του Έλληνα Μέλους της Διεθνούς Επιτροπής, κ. Νίκου Τζανάκου για την ανάδειξη του Δήμου Ευρώτα ως έναν από τους ελάχιστους ελληνικούς Δήμους που έγιναν αποδεκτοί από τη Διεθνή Επιτροπή για συμμετοχή στους αθλητικούς αγώνες.

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ"

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ