ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2023 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Η επιτυχής συμμετοχή της αθλητικής ομάδας παίδων του Δήμου Ευρώτα και οι προοπτικές που διανοίγονται για τους νέους αθλητές σε παγκόσμιο επίπεδο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που είχαν σήμερα στο Δημαρχείο Ευρώτα, ο Δήμαρχος κ. Δήμος Βέρδος με τα μέλη του Προεδρείου της Διεθνούς Επιτροπής Αγώνων Παίδων, που επισκέπτονται στη χώρα μας.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Παναγιώτης Λυμπέρης, υποδέχθηκαν σήμερα τον Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής, κ. Igor Topole, τον Αντιπρόεδρο, κ. Avi Benbenisti και τον Γενικό Γραμματέα, Hugh Waters, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής της πόλης Daewoo της Κορέας, η οποία έχει επιλεγεί για τη διοργάνωση των επόμενων Διεθνών Αγώνων Παίδων, τον Ιούνιο 2023, καθώς και τον Έλληνα εκπρόσωπο-μέλος της Διεθνούς Επιτροπής, κ. Νικόλαο Τζανάκο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στη συμμετοχή του Δήμου Ευρώτα στους διεθνείς αγώνες, από το 2016, με εξαίρεση τα έτη 2020 και 2021 εξαιτίας του Covid-19. Έμφαση δόθηκε στην ελληνική συμμετοχή και ειδικότερα στην αθλητική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Ευρώτα στους επόμενους αγώνες, αλλά και το ενδεχόμενο να θέσει ο Δήμος υποψηφιότητα για τη διοργάνωση μελλοντικών αγώνων.

Ο κ. Βέρδος απηύθυνε πρόσκληση στα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής να διεξάγει μια από τις επόμενες συνεδριάσεις της στο Δήμο Ευρώτα, με στόχο να γνωρίσει η διεθνής αθλητική κοινότητα παίδων την ιστορία και τις ομορφιές του Δήμου.

Αντίστοιχα, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής και Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού του Ισραήλ, κ. Avi Benbenisti, απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Δήμο Βέρδο, για συμμετοχή της ομάδας του Δήμου Ευρώτα στους Αγώνες Παίδων που πρόκειται να διοργανωθούν τον Μάιο 2023 στο Ισραήλ, εν όψει των Διεθνών Αγώνων της Κορέας.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος, έκανε ειδική μνεία στη συμβολή του Έλληνα Μέλους της Διεθνούς Επιτροπής, κ. Νίκου Τζανάκου για την ανάδειξη του Δήμου Ευρώτα ως έναν από τους ελάχιστους ελληνικούς Δήμους που έγιναν αποδεκτοί από τη Διεθνή Επιτροπή για συμμετοχή στους αθλητικούς αγώνες.

Σχόλια

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE