Γ.ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ: "ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ"Βεβαίως και υπάρχει μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Δ.Σ. του Σπάρταθλον στο οποίο καταγράφονται τα συμφωνηθέντα και επιμερίζονται οι τομείς ευθύνης και οι ενέργειες του κάθε μέρους όσον αφορά τις υποχρεώσεις για την αρτιότερη διεξαγωγή του αγώνα .

Όμως κ. Δήμαρχε προηγήθηκε της υπογραφής του μνημονίου η δική σας άρνηση να προσφέρετε το καθιερωμένο γεύμα στους Σπαρταθλητές και προβάλατε λόγους οικονομικής ανέχειας !!! Και την υποχρέωση του γεύματος φυσικά την ανέλαβε ο Σύνδεσμος και ανέβασε με τα λεωφορεία τους αθλητές στα ξενοδοχεία τους στην Αθήνα πριν το μεσημέρι της Κυριακής.

Και αυτό καταγράφηκε στο μνημόνιο .

Δηλαδή αφού αρνηθήκατε εσείς το γεύμα έπρεπε ο Σύνδεσμος να αφήσει νηστικούς τους αθλητές ; Και το προβάλετε αυτό ως επιχείρημα γιατί δεν δόθηκε το γεύμα στη Σπάρτη ;

Επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί και μάλλον δεν έχετε καταλάβει τίποτα ακόμη για την προσβολή της Σπάρτης , παρακαλώ κ. Δήμαρχε δώστε πειστικές απαντήσεις στους συμπολίτες μας γιατί αρνηθήκατε την παράθεση του καθιερωμένου γεύματος της Κυριακής στους Σπαρταθλητές, εάν μπορείτε, πριν την υπογραφή του μνημονίου !!!

Ο αντίλογος ότι με τα χρήματα του γεύματος αγοράσατε επί πλέον μετάλλια και αναβαθμίσατε την διοργάνωση προφανώς δεν αντέχει σε καμία κριτική.


Υ.Γ. Δεν μπορείτε ακόμη ούτε καν να αναφέρεστε απαξιωτικά για ανθρώπους που πασχίζουν για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα και καλύπτουν ως μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης το δυσκολότερο τμήμα της διαδρομής του αγώνα με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες , τη διάβαση του Αρτεμισίου, επί 36 συνεχόμενα έτη όπως ο υποφαινόμενος.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ"

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ