Ο Π.Τατούλης μαζί με τη Μ.Σπυριδάκου στην Άρνα

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

31.10.2022

Ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης, συνεχίζοντας την καθημερινή επαφή με τους πολίτες της Πελοποννήσου, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, επισκέφθηκε την Άρνα Λακωνίας και παρακολούθησε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της «Γιορτής Κάστανου».

Ο κ.Τατούλης συνομίλησε με τοπικούς παραγωγούς στην υπαίθρια αγορά όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα από Αρνιώτες παραγωγούς όπως κάστανα, ρόδια, καρύδια, κυδώνια, μήλα, κολοκύθες, γλυκά κουταλιού, μέλι κτλ.

Ο κ.Τατούλης συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Άρνα» καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Άρνας κ.Παναγιώτη Λαμπριανάκο για τη μεγάλη προσπάθεια και αγώνα που καταβάλλουν για την ανάδειξη του τόπου τους.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο πρ.Περιφερειάρχης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος γιατί βρίσκομαι σε ένα εξαιρετικά όμορφο και παραδοσιακό ορεινό χωριό που κρατάει την παράδοση του. Ο πολιτισμός της Χώρας μας στηρίζεται στην παράδοση και οφείλουμε να τη μεταδώσουμε και να εμπνεύσουμε και τις νέες γενιές. Πρέπει να τη στηρίξουμε κόντρα σε αυτούς που πιστεύουν πως ο πολιτισμός αποτελεί προϊόν μιας ομάδας «ελίτ». Δεν είναι «ελίτ» ο πολιτισμός, στηρίζεται στον ίδιο τον λαό, στους απλούς ανθρώπους, στην ίδια την κοινωνία».

Ο κ.Τατούλης αναφέρθηκε επίσης για το σημαντικό έργο που είχε κάνει η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή για την προσβασιμότητα στην Άρνα, που αφορούσε τη συντήρηση της Επαρχιακής Οδού Πετρίνα-Μελιτίνη- Άρνα, προϋπολογισμού 600.000€.

Επίσης ο κ.Τατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υλοποίηση του έργου της βελτίωσης - συντήρησης της ορεινής οδού Μηλέα - Παναγία Γιάτρισσα, όπου ως Περιφερειάρχης εξασφάλισε πόρους ύψους 3.545.000€ και στη συνέχεια επιλύοντας διοικητικά, τεχνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα, δημοπρατήθηκε το έργο από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή.Στις εκδηλώσεις, στη «Γιορτή Κάστανου», ο κ.Τατούλης συνοδευόταν από τις Περιφερειακές Συμβούλους Ντίνα Νικολάκου και Μαργαρίτα Σπυριδάκου.

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ανδρουλάκης για Η.Παναγιωτακάκο "αυτός έχει πιει μια πισίνα σε καφέδες, μαζί με τον Σκανδαλίδη"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ