Π. Νίκας: “αποτελεί καθήκον μας να βελτιώνουμε συνεχώς το εκπαιδευτικό μας σύστημα, σ’ όλες τις βαθμίδες του”Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρέστη το πρωί σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο 3ο Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο Τρίπολης, στην τελετή του αγιασμού που με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς έγινε στα πιο πάνω σχολεία, όπως και σε όλα τα σχολεία της χώρας μας.

Ο περιφερειάρχης απευθύνθηκε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η επιδίωξη για τη συνεχή βελτίωση της εκπαίδευσης αποτελεί “αναγκαία προϋπόθεση στήριξης της νεολαίας και βεβαιότητας για το μέλλον της πατρίδας μας”.

Εξ άλλου, με αφορμή τη σημερινή ημέρα έναρξης του νέου σχολικού έτους, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, απεύθυνε το πιο κάτω μήνυμα:

“Η πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς, είναι ημέρα πολλαπλών συμβολισμών, αισιοδοξίας και ελπίδας.

Αποτελεί καθήκον μας να βελτιώνουμε συνεχώς το εκπαιδευτικό μας σύστημα, σ’ όλες τις βαθμίδες του, ώστε η νεολαία μας να αποκτήσει τα αναγκαία όπλα της γνώσης για να βελτιώσει τους θεσμούς και την πατρίδα μας, σε όλα τα επίπεδα.

Η στήριξη των εκπαιδευτικών και της οικογένειας, ο συνεχής εκσυγχρονισμός των αναλυτικών προγραμμάτων, η βελτίωση των σχολικών υποδομών, η εκπαιδευτική καινοτομία, η γνώση του ευρωπαϊκού περιβάλλοντος, η διασφάλιση των ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση και πολλά άλλα, αποτελούν αναγκαίες προϋποθέσεις στήριξης της νεολαίας και βεβαιότητας για το μέλλον της πατρίδας μας.

Καλή και δημιουργική χρονιά”.


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ"

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ