ΤΙ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΟΥΚΑ - ΖΑΧΑΡΑΚΗ

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τοπική Κοινότητα Μυστρά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας μαζί με την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης κα Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μυστρά κ. Δημήτριο Σκρουμπέλο, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία μιας σειράς έργων που υλοποιούνται στην περιοχή:

Υπό εξέλιξη είναι το έργο «Βελτίωση ύδρευσης Μυστρά» προϋπολογισμού 575.000€ που εκτελείται από τη ΔΕΥΑΣ αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Μυστρά και έργο μεγάλης προτεραιότητας για την περιοχή. Το έργο μελετήθηκε και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ στις 22/11/2018, δημοπρατήθηκε στις 30/08/2019, ενώ η σύμβαση υπογράφτηκε στις16/10/2020. Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί το 80% του έργου .

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο δημοτικό παρκινγκ στο κέντρο του Μυστρά.

Ολοκληρώθηκε η πλήρης αποκατάσταση - ασφαλτόστρωση του δρόμου από τον Μυστρά προς οικισμό Ταϋγέτης σε μήκος 1 χιλιομέτρου.

Ολοκληρώθηκαν οι τσιμεντοστρώσεις στον οικισμό Πικουλιανίκων και στην αγροτική οδοποιία της Τ.Κ Μυστρά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διευθέτησης όμβριων υδάτων στο δρόμο προς οικισμό Βλαχοχωρίου και την Τ.Κ Μυστρά και αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα η τσιμεντόστρωση –ασφαλτόστρωση του δρόμου προς τον οικισμό σε μήκος 400 μ.

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή τοιχοποιίας (μαντρότοιχου) στην είσοδο του κοιμητηρίου των Πικουλιανίκων.

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή κλειστού κυκλώματος άρδευσης στο Μυστρά όπου θα εξυπηρετεί 12 παροχές και είναι σε εξέλιξη η κατασκευή κλειστού κυκλώματος άρδευσης που θα εξυπηρετεί άλλες 8 παροχές.

Ολοκληρώθηκε η επέκταση ηλεκτροφωτισμού στην Τ.Κ Μυστρά με 8 ξύλινους στύλους και παραδίδεται σύντομα το έργο μεταφοράς 4 στύλων λόγω επικινδυνότητας.

Έχει δημοπρατηθεί το έργο συντήρησης – στεγανοποίησης δεξαμενής άρδευσης στο Μυστρά ύψους 20.000€ και θα εκτελεστεί άμεσα.

Έχει δημοπρατηθεί η κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης πρανών στα Πικουλιάνικα ύψους 20.000€ και σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή του.

Άμεσα θα ξεκινήσουν και δύο αντιπλημμυρικά έργα - αποκατάστασης ζημιών από την κακοκαιρία «Ζορμπάς» τα οποία χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Εκ του Δήμου

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ