ΣΠΑΡΤΗ - Παγκόσμια Ημέρα Υγείας την Πέμπτη 7 ΑπριλίουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου και το παράρτημα ΕΟΔΥ Σπάρτης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας την Πέμπτη 7 Απριλίου.

Θέλοντας να τονίσει τη σημασία της πρόληψης, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας, υλοποίησε δράση πραγματοποιώντας δωρεάν Rapid test για όλους εμβολιασμένους και μη, παρέχοντας στους πολίτες που προσέρχονταν ατομικά πακέτα με αντισηπτικά μαντηλάκια. Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, μας οπλίζει με δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Τουρισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στη κοινωνία, προσανατολίζεται στην υλοποίηση ακόμα περισσότερων δράσεων το επόμενο διάστημα, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των δημοτών μας.Εκ του Δήμου


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο θάνατος του μια «βαριά» και σημαντική απώλεια για τον τόπο μας."

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ