Εκπροσώπηση της Περιφέρειας σε διαδικτυακή συνάντηση για το ελληνικό τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου East-Med PoseidonΗ Περιφέρεια Πελοποννήσου θα μετάσχει σε διαδικτυακή συνάντηση στην οποία θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του Προκαταρκτικού Προσδιορισμού Περιβαλλοντικών Απαιτήσεων (ΠΠΠΑ) για το ελληνικό τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου East-Med Poseidon, καθώς τμήμα του εν λόγω αγωγού διέρχεται από περιοχές της Λακωνίας και της Αρκαδίας.

Η πιο πάνω συνάντηση έχει προσδιοριστεί για την Τρίτη 18 Ιανουαρίου και την διοργανώνει η IGI Poseidon Α.Ε., εταιρεία η οποία προτείνει το συγκεκριμένο έργο και στην οποία συμμετέχουν ισομερώς η ΔΕΠΑ Διεθνών Εργων και η ιταλική εταιρεία Edison S.p.A.

Ο East-Med Poseidon είναι ένας διασυνδετήριος αγωγός φυσικού αερίου που σκοπό έχει την διασύνδεση των κοιτασμάτων της ανατολικής Μεσογείου και του ευρωπαϊκού συστήματος ενέργειας, μέσω της Κύπρου, της Κρήτης, της Πελοποννήσου, της δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

Σκοπός της συνάντησης είναι η συλλογή απόψεων για την περαιτέρω θεώρηση στην μελέτη περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιπτώσεων (ΜΠΚΕ), την οποία εκπονεί η πιο πάνω εταιρεία, προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις που απαιτούνται από τις ελληνικές Αρχές και τους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ένα φιλαράκι μας, ευγενικό και ευαίσθητο έφυγε απόψε από τούτη την ζωή χαρακωμένο από μεγάλες δυσκολίες!"

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

Στην Πάργα αντιπροσωπεία Μανιατών για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Μάχης της Σπλάντζας και την θυσία του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη

Menu 5 αστέρων στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ