Νεοκλής Κρητικός - Προτάσεις για βελτίωση της πλατφόρμας Εθνικής ΑρωγήςΔ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Νεοκλής Κρητικός με Χρήστο Τριαντόπουλο για την πυρόπληκτη Μάνη:

Προτάσεις για βελτίωση της πλατφόρμας Εθνικής Αρωγής


Συνάντηση με τον Υφυπουργό και υπεύθυνο για το πρόγραμμα εθνικής αρωγής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο είχε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός.

Ο κ. Κρητικός ενεχείρισε δεύτερο συμπληρωματικό τεύχος στο οποίο συγκεντρώθηκαν όλες οι επισημάνσεις σχετικά με τη λειτουργία της πλατφόρμας www.agori.gov.gr, ενώ σε κάθε επισήμανση κατέθεσε και αντίστοιχη πρόταση.

Ζητήματα όπως το δικαίωμα αιτήσεων από ιδιοκτήτες ή μισθωτές, το ζήτημα της φορολογικής έδρας και το κατά πόσο επηρεάζει το δικαίωμα υποβολής τέθηκαν και έγινε έλεγχος σε συνεννόηση με τις υπηρεσίες για να εντοπιστούν οι δυσκολίες.

Επίσης σχετικά με την αποζημίωση αυτοκινήτων, τρακτέρ, αγροτικών εργαλείων, ελαστικών, λιόπανων, ο Υφυπουργός ξεκαθάρισε ότι αυτά θα αποζημιωθούν από την Περιφέρεια σε συνεργασία με τον ΕΛΓΑ.

Τέλος και οι δύο σημείωσαν ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει σε βάθος χρόνου περαιτέρω ενίσχυση των πυρόπληκτων συμπολιτών, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει στο πλαίσιο των Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων.

Ο κ.Κρητικός ζήτησε από τον Υφυπουργό να έχει συχνή παρουσία στη Λακωνία. Ο κ.Τριαντόπουλος ενημέρωσε τον βουλευτή ότι μέσα στην εβδομάδα, εκτός απροόπτου, θα επισκεφθεί το Γύθειο για εκ νέου συζήτηση με τους φορείς. Η Ανατολική Μάνη θα αντιμετωπιστεί και αυτή με ιδιαίτερη προσοχή.


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr