Συνάντηση εργασίας για τη διαχείριση των νερών στον Δήμο ΕυρώταΣυνάντηση εργασίας για τη διαχείριση των νερών στον Δήμο Ευρώτα

Σύσκεψη με πρωτοβουλία του Θανάση Δαβάκη και του Δημάρχου Ευρώτα Δήμου Βέρδου, πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, με θέμα τη διαχείριση των νερών με έμφαση στην άρδευση. Στη σύσκεψη αυτή, στην οποία ήταν προσκεκλημένος του Λάκωνα βουλευτή ο Διευθυντής Υδατικών Πόρων του ΙΓΜΕ Δρ. Π. Σαμπατακάκης, συμμετείχαν και ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τζινιέρης, αρμόδιος για θέματα υδατικών πόρων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι Αντιδήμαρχοι Ευρώτα Νίκος Γεωργοστάθης, Βασίλης Μπόλλας, Ζάχος Μπούτσαλης και Δημήτρης Φιφλής, ο Διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Παναγιώτης Δερτιλής και ο γεωπόνος Γιώργος Μπουφίδης.

Στη συνάντηση διαμορφώθηκαν τεχνικές προτάσεις με στόχο την προώθηση σε δεύτερη φάση στοχευμένων μελετών για την κατασκευή έργων ταμίευσης νερού, αντιπλημμυρικής προστασίας, καθώς και έργων εμπλουτισμού των υπογείων υδροφόρων της περιοχής, ενώ οριοθετήθηκαν τα σχετικά στάδια και οι φάσεις υλοποίησης.

Επίσης, συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση δεύτερης συνάντησης για τη βελτιστοποίηση αυτών των προτάσεων και τον προγραμματισμό της ένταξής τους στα προγράμματα της νέας ΚΑΠ (Κοινής Αγροτικής Πολιτικής).

Σχετικά με τη συνάντηση αυτή, ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

Το ζήτημα της επάρκειας, της υφαλμύρωσης και της διαχείρισης του νερού στον Δήμο Ευρώτα, απασχολεί για χρόνια τους παραγωγούς της περιοχής και εντείνεται μέρα με τη μέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και τη συμβολή τους στη συνάντηση αυτή.

Σήμερα κάναμε μία καλή αρχή. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Θα ακολουθήσει σύντομα νέα διευρυμένη συνάντηση…Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr