Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας για την έναρξη της σχολικής χρονιάςΣτον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης βρέθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο περιφερειάρχης ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές καλή σχολική χρονιά, καλή προοδο, ενώ παράλληλα τους συμβούλευσε να εφαρμόζουν με σχολαστικότητα τα υγειονομικά μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί και να προσπαθήσουν να πείσουν και τους μεγαλύτερους να εμβολιαστούν όλοι.

Στη συνέχεια ο Π. Νίκας επισκέφθηκε το 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης, όπου τον υποδέχθηκε το εκπαιδευτικό προσωπικό με το οποίο συζήτησε επί μακρόν για εκπαιδευτικά ζητήματα και ζητήματα που έχουν σχέση με τη νεολαία.

Ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ενέργεια θα υποστηρίζεται από την Περιφέρεια ηθικά και οικονομικά, ενώ τόνισε ότι πάντα θα είναι στη διάθεση των παιδιών, και της νέας γενιάς, αφού -όπως χαρακτηριστικά σημείωσε- “για όλους μας, οι νέοι αποτελούν προτεραιότητα”.

Τέλος, ο περιφερειάρχης, επικοινώνησε και με το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, το οποίο επισκέπτεται κάθε φορά κατά την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους, και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά.


Σχόλια

BANNER 1

e-info.gr

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG