Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας για την έναρξη της σχολικής χρονιάςΣτον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης βρέθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο περιφερειάρχης ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές καλή σχολική χρονιά, καλή προοδο, ενώ παράλληλα τους συμβούλευσε να εφαρμόζουν με σχολαστικότητα τα υγειονομικά μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί και να προσπαθήσουν να πείσουν και τους μεγαλύτερους να εμβολιαστούν όλοι.

Στη συνέχεια ο Π. Νίκας επισκέφθηκε το 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης, όπου τον υποδέχθηκε το εκπαιδευτικό προσωπικό με το οποίο συζήτησε επί μακρόν για εκπαιδευτικά ζητήματα και ζητήματα που έχουν σχέση με τη νεολαία.

Ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ενέργεια θα υποστηρίζεται από την Περιφέρεια ηθικά και οικονομικά, ενώ τόνισε ότι πάντα θα είναι στη διάθεση των παιδιών, και της νέας γενιάς, αφού -όπως χαρακτηριστικά σημείωσε- “για όλους μας, οι νέοι αποτελούν προτεραιότητα”.

Τέλος, ο περιφερειάρχης, επικοινώνησε και με το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, το οποίο επισκέπτεται κάθε φορά κατά την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους, και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά.


Σχόλια

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr