Ανακηρύχθηκαν Επίτιμες Δημότισσες της Σπάρτης Roza D’ Amato,και Χρυσούλα ΖαχαροπούλουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 η εκδήλωση ανακήρυξης σε Επίτιμες Δημότισσες της Σπάρτης, των κκ. Roza D’ Amato, Ευρωβουλευτή Ιταλίας και Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, Ευρωβουλευτή της Γαλλικής Δημοκρατίας, στο χώρο του κενοταφίου του Λεωνίδα.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με την ανάκρουση του Παιάνα των Σπαρτιατών ενώ στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από το Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Πέτρο Δούκα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μαρία Συρεγγέλα, η οποία κατά την ομιλία της ανέπτυξε το θέμα «Γυναίκες στην Ηγεσία».


Ακολούθησε η απονομή του τίτλου της επίτιμης Δημότισσας στην κ. Roza D’Amato από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπυρίδωνα Μοιράγια και τους τ.Δήμαρχο Σπάρτης και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σταύρο Αργειτάκο και τ.Δημοτικό Σύμβουλο κ.Μάριο Τζωρτζάκη καθώς και η απονομή του ιδίου τίτλου στην κ. Χρυσούλα Ζαχαροπούλου επίσης από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους τ.Δήμαρχο Σπάρτης και Δημοτικό Σύμβουλο κ.Ευάγγελο Βαλιώτη και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρήστο Πλειώτα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι: Βουλευτής της ΝΔ, τ. υπουργός Παιδείας, τ. υπουργός Υγείας και τ. ευρωβουλευτής , κ. Μαριέττα Γιαννάκου, ο Βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κ. Θ. Βερούτης, οι Αντιδήμαρχοι Σπάρτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Νομικών Προσώπων και λοιπών τοπικών αρχών καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμος επιθυμεί να εκφράσει ευχαριστίες στους: Τοξευτικό Όμιλο «Δωριεύς», Σύλλογο «Λακεδαιμονίων Πολιτεία» (Έλληνες Κένταυροι Σπάρτης), Μουσικό Σύλλογο «Ευτέρπη», Art Studio Photography (Δημήτριο Γιανναράκο και Ιωάννη Ζαχαράκη) και επιχείρηση «Η Πιάτσα της Μάσας» του κ. Πασιαλή Δημήτριου, για την αρωγή τους στην όλη διοργάνωση της εκδήλωσης.


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr