ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ Rapid tests το Σάββατο 21/8ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Rapid tests το Σάββατο 21/8

Προς ενημέρωση των Δημοτών μας, την Τρίτη 17/8/2021 δεν πραγματοποιήθηκαν rapid tests στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου διότι, όπως ενημερώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου από την υπεύθυνη της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ Λακωνίας, παρά τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν, δεν κατέστη δυνατή η προμήθεια, από το Υπουργείο, των bar codes, τα οποία αποτελούν υλικό απαραίτητο για την καταγραφή των αποτελεσμάτων στο πληροφοριακό σύστημα για την έκδοση βεβαιώσεων.

Ο Δήμος από την αρχή της πανδημίας έχει σταθεί αρωγός σε όλες τις ωφέλιμες προς τους δημότες μας δράσεις. Για τη διεξαγωγή των δωρεάν τεστ, διαθέτουμε χώρο και υποστηρίζουμε με προσωπικό όπου και όποτε μας ζητηθεί. Σε καθημερινή βάση αγγίζουμε τα 200 τεστ.

Για αυτή την εβδομάδα, ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 21/08/2021 από τις 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid tests για τον έλεγχο ανίχνευσης Covid-19 στον χώρο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Δήμου Σπάρτης, οδός Ευαγγελιστρίας 93 (πλησίον ΚΕΠ).

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.«ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ»Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ &

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΖΑΧΑΡΑΚΗ –ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Σχόλια

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr