ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «MELINA’S DREAM» - NEA TAINIA ΜΕ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3/8/2021, η συνάντηση μεταξύ του κ. Leonidas Demas, διευθυντή και ιδρυτή της αμερικανικής εταιρίας παραγωγής ταινιών ODYSSEY ENTERTAINMENT LLC και εκπροσώπων του Δήμου Σπάρτης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο προγραμματισμός της πραγματοποίησης γυρισμάτων στη Σπάρτη, για τη νέα ταινίας της ODYSSEY ENTERTAINMENT LLC με τίτλο «MELINA’S DREAM», τα οποία έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη άνοιξη. Της συνάντησης είχε προηγηθεί επικοινωνία του Δημάρχου κ. Πέτρου Δούκα και του κ. Demas, στην οποία ο ομογενής επιχειρηματίας με καταγωγή από τις Αμύκλες είχε εκφράσει την επιθυμία, η πλειοψηφία των σκηνών της ταινίας να γυριστούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης. Στη συνάντηση, παρευρέθησαν ως εκπρόσωποι του Δημάρχου, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και Ανάπτυξης κ. Γεωργία Δεδεδήμου και η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γεωργία Αναστασοπούλου – Ζαχαράκη καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Demas παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το σενάριο της ταινίας και τους ενημέρωσε πως πρόθεσή του είναι, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, η ταινία να διανεμηθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια αισθηματική κωμωδία, στην οποία ένας νεαρός Αμερικανός βρίσκει το κουράγιο να πολεμήσει για δόξα, δικαιοσύνη και την καρδιά μιας ντόπιας χωριατοπούλας. Το σενάριο είναι μια ιδέα του ιδίου του κ. Demas και είναι βασισμένο στις αναμνήσεις από τις επισκέψεις του στον τόπο μας κατά την παιδική του ηλικία. Στη συνέχεια, συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης και προγραμματισμού των γυρισμάτων. Οι εκπρόσωποι του Δήμου υποσχέθηκαν στον ομογενή παραγωγό την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του Δήμου Σπάρτης στο όλο εγχείρημα, τόσο σε επίπεδο διευκολύνσεων όσο και σε θέματα γραφειοκρατίας. Για το περιεχόμενο της συνάντησης ενημερώθηκε και ο κ. Δήμαρχος. Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τον Οκτώβριο, όταν ο κ. Demas επιστρέψει στην Ελλάδα από τις Η.Π.Α.

Ο Δήμος Σπάρτης είναι πάντοτε αρωγός σε κάθε ενέργεια προβολής της περιοχής μας και ευελπιστούμε οι προσπάθειες για την πραγματοποίηση γυρισμάτων και άλλων ταινιών και ντοκιμαντέρ στο δήμο μας, τις οποίες έχει ξεκινήσει ο κ. Δήμαρχος, να ευοδωθούν σύντομα.


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ &

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΖΑΧΑΡΑΚΗ –ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr