Ευχαριστήριο Νεοκλή Κρητικού για τη βοήθεια προς τους πυρόπληκτους της Μάνης από τη Ζάκυνθο.Ευχαριστήριο Νεοκλή Κρητικού για τη βοήθεια προς τους πυρόπληκτους της Μάνης από τη Ζάκυνθο.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλο βουλευτή Ζακύνθου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Διονύσιο Ακτύπη,

το γραμματέα της ΝΟΔΕ Ζακύνθου κ. Διονύσιο Τρούσα καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Κατερίνα Μοθωναίου, για την απόφασή τους να στείλουν τα είδη πρώτης ανάγκης που συνέλλεξαν, στους πυρόπληκτους της Μάνης.

Μετά από συνεννόηση με τον κ. Ακτύπη, τα προσφερόμενα είδη θα παραδοθούν στον Ερυθρό Σταυρό, ο οποίος και είναι αρμοδιότερος και θα αναλάβει την περαιτέρω προώθηση και διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης, σε πυρόπληκτους, με βάση τη γνώση που έχει και την καταγραφή που έχει κάνει, στις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά.

Ο βουλευτής κ. Δ. Ακτύπης είναι από τους ένθερμους φίλους της Λακωνίας, την οποία έχει επισκεφθεί αρκετές φορές και με την ιδιότητα του βουλευτή τα τελευταία δυο χρόνια.

Επίσκεψη στην οποία έχω και ο ίδιος ανταποκριθεί, επισκεπτόμενος μετά από επίσημη πρόσκληση τη Ζάκυνθο, στις εορτές της Ένωσης των Επτανήσων με τη μητέρα Ελλάδα.

Οφείλουμε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ τόσο στους ανθρώπους της ΝΟΔΕ Ζακύνθου, όσο και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά, από εκείνους που πρόσφεραν είδη, με στόχο τη βοήθεια προς συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τη λαίλαπα της φωτιάς.

Οι πράξεις αλληλεγγύης δείχνουν τον πολιτισμό μας και την ανθρωπιά μας και οφείλουμε να τις εξάρουμε!
Νεοκλής Δ. Κρητικός

Βουλευτής Λακωνίας

Νέα Δημοκρατία
Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr