Δήλωση Δαβάκη για τα "Δύο χρόνια Νέα Δημοκρατία"Δύο χρόνια Νέα Δημοκρατία – Δήλωση ΔαβάκηΣήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 7 Ιουλίου 2019.

Αυτά τα δύο χρόνια δεν ήταν εύκολα, γιατί σημαδεύτηκαν από πρωτοφανή γεγονότα: το αποκορύφωμα των τουρκικών προκλήσεων στον Έβρο και στο Αιγαίο μας, καθώς και την πρωτοφανή για τη γενιά μας κρίση της πανδημίας.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα αντιμετώπισε με αποφασιστικότητα, σχέδιο και αποτελεσματικότητα.

Σεβόμενη το διεθνές δίκαιο, υπερασπίζεται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα εθνικά μας συμφέροντα απέναντι σε κάθε επιβουλή.

Διέθεσε 41 δισ. ευρώ για να κρατήσει όρθια την οικονομία μας και τον κοινωνικό ιστό.

Εξοπλίζει με ταχείς ρυθμούς τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, το καύχημα και την ασπίδα του Έθνους, με ένα πρόγραμμα που δεν έχει υπάρξει παρόμοιό του στα χρονικά των αμυντικών μας εξοπλισμών.

Με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 μπαίνουν οι βάσεις για μια νέα, διαφορετική, προοδευτική και σύγΛάκωνες χρονη Ελλάδα.

Σταθερός στην υπόσχεση που έχω δώσει στους πολίτες, αλλά και στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει σφυρηλατηθεί για χρόνια μεταξύ μας, συνεχίζω τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις για αυτόν τον ιστορικό και ευλογημένο τόπο και τους ανθρώπους του.

Μαζί με την Περιφερειακή Αρχή και τους Δημάρχους μας, τους παραγωγικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της Λακωνίας και την κοινωνία των πολιτών, διεκδικούμε δυναμικά αυτά που δικαιούμαστε και μας αξίζουν.

Συνεχίζουμε σταθερά..!
Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr