ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ:"Συνεχίζουμε να συντηρούμε τα ανοιχτά γήπεδα στο Δήμο μας και να τα παραδίδουμε στους πολίτες μας μικρούς και μεγάλους."
Συνεχίζουμε να συντηρούμε τα ανοιχτά γήπεδα στο Δήμο μας και να τα παραδίδουμε στους πολίτες μας μικρούς και μεγάλους. Έτσι σήμερα είχαμε τη χαρά να τελειώσουμε το ανοικτό γήπεδο Μπάσκετ στο Δημοτικό σχολείο στην τοπική κοινότητα του Αγίου Ιωάννη, παρουσία του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα του Προεδρου του Αθλητικου Οργανισμού Σταύρου Περγαντή του ειδικού συμβούλου Γιάννη Ράλλη και των δημοτικών υπαλλήλων που έφτιαξαν το γήπεδο Νίκο κανελλιδη και Χρήστο Μανιάτη. Στο χώρο του σχολείου έγινε συνάντηση και υποδοχή απο τον Διευθυντή του σχολείου κ. Στρατηγακη , τους δασκάλους καο τους μαθητές οι οποίοι μάλιστα συζήτησαν διάφορα εποικοδομητικά θέματα με την τοπική αρχή.
Δυο ακόμη ανοικτά γήπεδα έχουν ετοιμαστεί σε τοπικές κοινότητες του Δήμου και έχουν δοθεί στους κατοίκους της περιοχής. Αυτά είναι στην Τοπική κοινότητα Άρνας της Δημοτικής ενότητας Φάριδος και στην Τοπική Κοινότητα Γκοριτσάς της Δημοτικής Ενότητας Θεραπνών. Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας και σε συνεργασία με τους τοπικούς προέδρους θα δείτε και άλλα τέτοια όμορφα καλλωπισμένα γήπεδα.
Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε αθλητικούς χώρους που να προσελκύουν κυρίως τους μικρούς μας φίλους ώστε να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους και φυσικά να θέλουν να μένουν στο χωριό. Προσπαθούμε οι χώροι αυτοί να δώσουν μια ζωντάνια στις τοπικές κοινότητες. Συνεχίζουμε και ζητάμε τη βοηθειά σας και τις προτάσεις σας. Προσέχετε τον εαυτό σας φοράτε μάσκα και κρατάτε αποστάσεις.


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ