ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ:"Συνεχίζουμε να συντηρούμε τα ανοιχτά γήπεδα στο Δήμο μας και να τα παραδίδουμε στους πολίτες μας μικρούς και μεγάλους."
Συνεχίζουμε να συντηρούμε τα ανοιχτά γήπεδα στο Δήμο μας και να τα παραδίδουμε στους πολίτες μας μικρούς και μεγάλους. Έτσι σήμερα είχαμε τη χαρά να τελειώσουμε το ανοικτό γήπεδο Μπάσκετ στο Δημοτικό σχολείο στην τοπική κοινότητα του Αγίου Ιωάννη, παρουσία του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα του Προεδρου του Αθλητικου Οργανισμού Σταύρου Περγαντή του ειδικού συμβούλου Γιάννη Ράλλη και των δημοτικών υπαλλήλων που έφτιαξαν το γήπεδο Νίκο κανελλιδη και Χρήστο Μανιάτη. Στο χώρο του σχολείου έγινε συνάντηση και υποδοχή απο τον Διευθυντή του σχολείου κ. Στρατηγακη , τους δασκάλους καο τους μαθητές οι οποίοι μάλιστα συζήτησαν διάφορα εποικοδομητικά θέματα με την τοπική αρχή.
Δυο ακόμη ανοικτά γήπεδα έχουν ετοιμαστεί σε τοπικές κοινότητες του Δήμου και έχουν δοθεί στους κατοίκους της περιοχής. Αυτά είναι στην Τοπική κοινότητα Άρνας της Δημοτικής ενότητας Φάριδος και στην Τοπική Κοινότητα Γκοριτσάς της Δημοτικής Ενότητας Θεραπνών. Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας και σε συνεργασία με τους τοπικούς προέδρους θα δείτε και άλλα τέτοια όμορφα καλλωπισμένα γήπεδα.
Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε αθλητικούς χώρους που να προσελκύουν κυρίως τους μικρούς μας φίλους ώστε να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους και φυσικά να θέλουν να μένουν στο χωριό. Προσπαθούμε οι χώροι αυτοί να δώσουν μια ζωντάνια στις τοπικές κοινότητες. Συνεχίζουμε και ζητάμε τη βοηθειά σας και τις προτάσεις σας. Προσέχετε τον εαυτό σας φοράτε μάσκα και κρατάτε αποστάσεις.


Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Diafimistes.gr

e-info.gr