"Οι εντυπώσεις , των εντυπώσεων, τις εντυπώσεις, ω εντυπώσεις!"
Αν κάποιος κατηγορήσει τη Δημοτική Αρχή ότι επικεντρώνεται στην επικοινωνία και όχι στην ουσία, στις εντυπώσεις και όχι στην αλήθεια, σίγουρα θα έχει δίκιο!


Ήδη, μήνες τώρα, παρακολουθούμε με λύπη, την αντιμετώπιση που έχει το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο η Δημοτική Αρχή τυχαία κλήθηκε να διαχειριστεί και όπως συνήθως το έκανε ασθμαίνοντας και καιροσκοπικά.

Παρά το ότι διατυμπανίζει διαρκώς τα έργα που εντάχθηκαν ή θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, δεν φρόντισε με το ίδιο πάθος να ενημερώσει τους δημότες, για τα έργα που ΕΠΕΛΕΞΕ να MHN ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ σε αυτό, καθώς το Υπουργείο Εσωτερικών επέβαλλε πλαφόν 22.000.000€, ζητώντας και από το Δήμο Σπάρτης, προτεραιοποίηση στο ποια έργα θα χρηματοδοτηθούν και ποια όχι.

Έτσι, στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, από κοινού η Δημοτική Αρχή και ο κ. Βαλιώτης, αποφάσισαν ότι σχεδόν το 50%(!!!) των κονδυλίων πρέπει να διατεθούν στο αμφιλεγόμενο έργο της ανάπλασης της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και σε διάφορες απροσδιόριστες μικροαναπλάσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εμμονή τους να προχωράνε μόνο τα έργα που «φαίνονται», αλλά και την πεποίθησή τους ότι ο Δήμος Σπάρτης είναι ΜΟΝΟ η πόλη της Σπάρτης και όχι τα δεκάδες χωριά μας. Ως εκ τούτου :


Οι περίπου 10.000 κάτοικοι των χωριών Μυστρά, Παρορίου, Μαγούλας, Αγίου Ιωάννη, Καρυών, Καστορίου κ.ά. μπορούν να περιμένουν ακόμα, προκειμένου να αποκτήσουν ένα σύγχρονο αποχετευτικό σύστημα.


Πολλοί κάτοικοι της Σπάρτης, ακόμα και μέσα στην πόλη, μπορούν να περιμένουν ακόμα για να αποκτήσουν ένα σύγχρονο σύστημα ύδρευσης.


Η ΔΕΥΑΣ μπορεί να συνεχίζει να είναι ζημιογόνος, παρά τη δήθεν προσπάθεια εξυγίανσης, η οποία οδήγησε στην αύξηση των τιμολογίων.

Η παράταξή μας, κινούμενη πάντα με γνώμονα την ουσία και όχι τις εντυπώσεις, αντιπρότεινε ως σημαντικότερα έργα, τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, τα οποία μπορεί να μην κερδίζουν δημοσιότητα, κερδίζουν όμως την υγεία των Δημοτών, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ αποτελούν κατά κανόνα έργα με δυσεύρετες χρηματοδοτήσεις, σε αντίθεση με τα έργα αστικών αναπλάσεων.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΚΑΜΕ.

Αναμενόμενο, άλλωστε ποιο το νόημα ενός έργου εάν ο κ. Δήμαρχος δεν μπορεί να φωτογραφηθεί σε αυτό;ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣΣχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ