Δαβάκης: Η προσπάθειά μας για το αρδευτικό δίκτυο Τρινάσου συνεχίζεται


Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΟΕΒ Τρινάσου είχε το Σάββατο το βράδυ ο Θανάσης Δαβάκης, για τον περαιτέρω συντονισμό της από κοινού προσπάθειάς τους για τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου. Σχετικά με τη συνάντηση αυτή, ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

Το Σάββατο 30/1 συναντήθηκα και πάλι με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΟΕΒ Τρινάσου, για να συντονίσουμε περαιτέρω την από κοινού προσπάθειά μας για τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου, το οποίο δυστυχώς εκκρεμεί από το 2007.

Το τελευταίο διάστημα, η αγαστή συνεργασία με το ΔΣ του ΤΟΕΒ και οι πιέσεις μας σε όλα τα επίπεδα (υπουργεία, υπηρεσιακούς παράγοντες, Περιφέρεια) έχουν επιτέλους βάλει τα πράγματα σε μία σειρά.

Ειδικότερα:

Στις 9 Δεκεμβρίου 2020 η ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) του έργου διαβιβάστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για να ξεκινήσει η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ όπως ορίζει ο νόμος, καθώς και στις καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες πέντε (5) Υπουργείων, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η διαβούλευση αυτή πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί εντός του Φεβρουαρίου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος, εφόσον τηρηθεί το ανωτέρω χρονοδιάγραμμα, το έργο θα πάρει έγκριση των περιβαλλοντικών του όρων τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν μέχρι τέλους, ώστε να ολοκληρωθεί ένα έργο το οποίο θα εκσυγχρονίσει τον τρόπο άρδευσης 26.000 στρεμμάτων στον Δήμο Ευρώτα.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr