Έως το Φεβρουάριο θα είναι έτοιμη η εφαρμογή του ΥπΑΑΤ για smartphones "i-agric"

 


Ποιες υπηρεσίες παρέχει το i-ΑGRIC

Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται μέσω του application χωρίζονται σε δυο κατηγορίες:
αυτές στις οποίες ο τελικός χρήστης θα εισέρχεται στην εφαρμογή χωρίς ταυτοποίηση
και σε αυτές με ταυτοποίηση, η οποία θα γίνεται με σύνδεση μέσω των κωδικών του TAXISNET.

Εφόσον ο χρήστης επιλέξει να περιηγηθεί στην εφαρμογή χωρίς να κάνει ταυτοποίηση, θα μπορεί να αποκτήσει μια γενική εικόνα των δράσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μεταξύ άλλων, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε δελτία Τύπου, ανακοινώσεις αλλά και γεωργικές προειδοποιήσεις καθώς και επιλεκτικό υλικό από την ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ, το οποίο και θα «ανεβαίνει» άμεσα στην εφαρμογή.

Εάν ο χρήστης συνδεθεί μέσω TAXISNET, μπορεί να λαμβάνει εξατομικευμένη ενημέρωση αλλά και να περιηγηθεί σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τόσο του υπουργείου όσο και των φορέων του.

Θα μπορεί π.χ. να δέχεται μέσω ειδοποιήσεων που ο ίδιος θα επιλέγει, πληροφορίες και ανακοινώσεις για τη γεωγραφική περιοχή και τα θέματα που τον ενδιαφέρουν.

Το i-ΑGRIC παρέχει επίσης στον χρήστη την δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε προσωποποιημένες υπηρεσίες ενημέρωσης αναφορικά με την πορεία της εξέλιξης των αιτημάτων του, εφόσον αυτά έχουν αποτυπωθεί στα πληροφοριακά συστήματα του υπουργείου ή των εποπτευομένων φορέων.

Παράλληλα, μέσω του i-ΑGRIC, οι πολίτες θα έχουν την ευχέρεια να υποβάλλουν αιτήματα εξυπηρέτησης για μεγάλο αριθμό διοικητικών διαδικασιών ή και θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας του υπουργείου.

Αυτά θα είναι εφικτό να συνοδεύονται από φωτογραφίες και γεωγραφική απεικόνιση της περιοχής ή του γεωγραφικού στίγματος (geolocation data) και με την αποστολή τους θα παραλαμβάνονται από τις πύλες εισόδου αιτημάτων του υπουργείου και των εποπτευόμενων φορέων, ανάλογα με το θέμα εξυπηρέτησης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι αιτούντες να παίρνουν μέσω της εφαρμογής πιο άμεση απάντηση από τα αρμόδια τμήματα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι χρήστες θα έχουν επίσης άμεση πρόσβαση σε δεδομένα όπως πρόσφατες πληρωμές ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και πρόσφατες πληρωμές αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ, ενισχύσεις και επενδύσεις, ενώ θα μπορούν να βλέπουν και δεδομένα αιτήσεων, την εξέλιξη αιτημάτων του καθώς και πλήθος άλλων θεμάτων χωρίς αίτηση.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ