Σύσκεψη για τον ρόλο του συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο ρόλος του συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου συζητήθηκε σε σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης στην εν λόγω σύσκεψη -στην οποία μετείχε και ο συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βασίλης Χαντζής- την θέση αυτή στελεχώνει ένα υπεύθυνο αστικά και ποινικά στέλεχος για θέματα όπως πλημμύρες, πυρκαγιές και γενικά για ζημιές σε περιουσίες και βλάβες στην ανθρώπινη ζωή.

Στον ρόλο του συντονιστή περιλαμβάνονται επίσης οι επισκέψεις σε όλες τις Π.Ε. προκειμένου να διαπιστώνει τα όποια προβλήματα και να εισηγείται παρεμβάσεις προς επίλυσή τους:

“Είναι αυτός που εισηγείται προς τον περιφερειάρχη την κήρυξη μιας περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αυτός που υποδεικνύει πού πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις άρσης επικινδυνότητας, ενώ έχει λόγο για την κίνηση των μηχανημάτων των Π.Ε. που θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για την αντιμετώπιση ζητημάτων πολιτικής προστασίας” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Υπενθυμίζεται ότι η έδρα του συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρίσκεται στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα (τηλέφωνο 272 13 61425 και κινητό 6974 835703).

Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr