ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ WIFI4EUΟ Δήμος Ευρώτα συμμετέχοντας ενεργά σε έργα Έξυπνων Πόλεων, υλοποίησε το χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πρόγραμμα WiFi4EU. Στόχος του προγράμματος αυτού είναι, μέσω της εγκατάστασης σύγχρονου εξοπλισμού Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, η παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο και η δωρεάν συνδεσιμότητα για τους πολίτες και τους επισκέπτες.

Όλες οι υποδομές και η εν γένη λειτουργία του δικτύου είναι σε πλήρη γνώση του Δήμου. Συμμετείχε ενεργά στην εγκατάστασή του εξοπλισμού, υλοποίησε όλες τις υποστηρικτικές ζεύξεις και καλωδιώσεις παρέχοντας ευρυζωνικότητα στα σημεία.

Η Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία WiFi4EU, αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες όλων των χωρών της ΕΕ, μέσω σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες και δημόσια κτήρια

Ο Δήμος προχώρησε στο σχεδιασμό του δικτύου στα εν λόγω σημεία, συνυπολογίζοντας τα αυστηρά πλαίσια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ύπαρξη ευρυζωνικών υποδομών, πληθυσμιακών χαρακτηριστικών και επισκεψιμότητας αλλά και τις υφιστάμενες υποδομές (π.χ. ηλεκτροδότηση).

Στο Δήμος μας έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν 5 δίκτυα WiFi4EU τα οποία βρίσκονται :
Στην κεντρική πλατεία στο Βλαχιώτη
Στην κεντρική πλατεία Κροκεών
Στο κέντρο της Γλυκόβρυσης
Στο Δημοτικό στάδιο Σκάλας
Στην Πλατεία Πηγών Σκάλας

Στόχος μας η αξιοποίηση κάθε χρηματοδότησης η οποία αφορά την ανάπτυξη της περιοχής και δημιουργίας περισσότερων σημείων δημόσιων hotspots στον Δήμος μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΔΟΣ


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr