ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: Θα είμαι παρών στην επόμενη μάχη του ΠΑΣΟΚ για μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατίαΣυνέντευξη Λεωνίδα Γρηγοράκου, στο ρ/σ Adelin 107,3 fm Κύθηρα και τον δημοσιογράφο Τάκη Πολίτη

Η εθνική συναίνεση αποτελεί μονόδρομο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού
Θα είμαι παρών στην επόμενη μάχη του ΠΑΣΟΚ για μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατία
Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι:
Αυτή την στιγμή ο ρεαλισμός και η ζωή των ανθρώπων προέχουν και γι΄ αυτό οφείλουμε να ακολουθούμε τα μέτρα που έχει επιβάλει η Κυβέρνηση. Είναι απαραίτητη η εθνική, κοινωνική και πολιτική αλληλεγγύη σε όλα τα επίπεδα.
Η αναχαίτιση του φονικού ιού SARS-CoV-2 αποτελεί ένα παγκόσμιο στοίχημα και γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στα μέτρα που επιβάλλονται. Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Η Διακήρυξη της Alma Ata του 1978 είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και συνιστά μία ιστορική αφετηρία για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, η οποία αναδεικνύεται πολύτιμη και με ιδιαίτερο αξιακό φορτίο για τη βελτίωση της υγείας και τη μείωση των ανισοτήτων στο επίπεδο υγείας, υπό το πρίσμα της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση και οι ηγέτες οφείλουν να πάρουν πιο γενναία μέτρα στήριξης.
Στην Κυβέρνηση πρέπει να ασκηθεί εποικοδομητική κριτική με στόχο την διεύρυνση των μέτρων στήριξης της οικονομίας και τον πολιτών, καθώς τα επιδόματα δεν αρκούν. Η αντιπολίτευση, όμως οφείλει να προτάξει τις σοβαρές προτάσεις έναντι της στείρας αντιπολίτευσης και των βερμπαλισμών. Το τίμημα της υπερβολής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, θα είναι ακριβό.
Η πανδημία του κορωνοϊού ανέδειξε την ανάγκη ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους. Γι’ αυτό και η σοσιαλδημοκρατία, με τις αρχές της, είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από ποτέ και το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αφυπνιστεί. Αυτή την στιγμή είναι ένα άφωνο κόμμα. Η κ. Γεννηματά, προσέφερε, προσπάθησε όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν τα κατάφερε. Χρειάζεται άμεσα κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό. Με νέα πρόσωπα με νέες ιδέες, εκσυγχρονισμένες στις ανάγκες της εποχής.
Τα μέτρα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου, του πορτοκαλιού, της ελιάς και του λαδιού και άλλων αγροτικών προϊόντων στη Λακωνία είναι ελλιπή.


Για να ακούσετε όλη τη συνέντευξη, πατήστε εδώ.


Σχόλια

MOTOPLACE

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr