Υποβολή και άλλων έργων για χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης προετοιμάζει η Περιφέρεια ΠελοποννήσουΣε χρηματοδότηση από τα κονδύλια του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης προγραμματίζει η κυβέρνηση να ενταχθούν τρία έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η παράκαμψη των Λαγκαδίων, και η αντιπλημμυρική προστασία ανάντι και κατάντι του αυτοκινητοδρόμου αφ’ ενός στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγιων Θεοδώρων και αφ’ ετέρου στον Δήμο Καλαμάτας.

Αυτό έγινε γνωστό στην τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε σήμερα, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τη συμμετοχή χωρικών αντιπεριφερειαρχών και διευθυντών Τεχνικών Εργων και Διοικητικού Οικονομικού από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Ο περιφερειάρχης ζήτησε να ενταθεί η προσπάθεια προκειμένου από την πλευρά της Περιφέρειας να προταθούν επιπλέον έργα, τα οποία θα πρέπει να είναι ώριμα μελετητικά μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021. Κάλεσε ακόμα τους αντιπεριφερειάρχες και τα υπηρεσιακά στελέχη να προετοιμάσουν τα προς ένταξη στο ΕΣΠΑ έργα, αλλά και προτάσεις έργων για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Ακόμα, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία, τη μεταφορά των μαθητών, την δημόσια περιουσία, το διπλογραφικό σύστημα, καθώς και των συμβασιούχων τετραμηνιτών -με οδηγίες, όσον αφορά στο τελευταίο, να ελέγχεται από τους προϊσταμένους η απόδοση των εν λόγω υπαλλήλων.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR