ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Κάνουμε γνωστό ότι σε συνέχεια του υπ’ αριθμ .4/13-4-2020 εγγράφου μας με τον τίτλο «Reboot» προξενήθηκε από μέρους του Βουλευτή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κου Δαβάκη Αθανασίου αλλά και εκ μέρους του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κου Βερούτη Θεοδώρου συνάντηση με στόχο την συζήτηση επί των θεμάτων που θίγονται στο εν λόγω έγγραφο.

Αποδεχόμενοι την πρόσκληση συναντηθήκαμε και συζητήσαμε όλα τα θέματα που αναφέρονται στο έγγραφό μας διεξοδικά αναλύοντας την υφιστάμενη κατάσταση παρουσιάζοντας την δική μας οπτική γωνία ως των μόνων επαϊόντων του τομέα αλλά και προτείνοντας λύσεις που αφορούν στα θέματα που αναλύθηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε σαφές ότι ο ρόλος του Συλλόγου μας είναι επιστημονικός-συμβουλευτικός αλλά και επαγγελματικών δικαιωμάτων με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

Γνωρίσαμε στους δύο κυρίους ότι θα ακολουθήσουν έγγραφα-παρεμβάσεις για κάθε ένα από τους τομείς ενδιαφέροντος της γεωργίας που αναλύονται στο έγγραφο καθώς επίσης και για κάθε ζήτημα αιχμής ανακύπτει και το οποίο επηρεάζει με άμεσο ή έμμεσο τρόπο τόσο την επιστήμη που διακονούμε όσο και τα επαγγελματικά δικαιώματα των μελών μας.

Καταλήξαμε ότι θα υπάρξει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας ώστε να μεταφέρονται οι θέσεις μας τόσο στην Κεντρική, όσο και στην Περιφερειακή διοίκηση για περαιτέρω συζήτηση και λήψη αποφάσεων προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του Αγροτοκτηνοτροφικού τομέα.

Τέλος επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το συνάδελφο και μέλος του συλλόγου μας κο Μανίκη Ιωάννη ο οποίος προθύμως παραχώρησε την αίθουσα συσκέψεων όπου έγινε η συνάντηση στα γραφεία της επιχειρήσεως Μολών Λαβέ Κ. Παλαιολόγου 139 στη Σπάρτη δεδομένου ότι το κτήριο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας είχε σφραγιστεί λόγω υλοποίησης προγραμματισμένης απολύμανσης και συνεπώς δεν ήταν εφικτό η συνάντηση να γίνει εκεί.



Για το ΔΣ


Ο Πρόεδρος

Μπουραζάνης Γεώργιος

Ο Γραμματέας

Κωστάκος Χρύσανθος

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ