Δαβάκης : Στο Στρατόπεδο Μαντουβάλου στο Γύθειο και οι δικαστικές υπηρεσίες της πόλης

 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης και ο Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας και βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, υπέγραψαν σήμερα 02 Σεπτεμβρίου 2026, Συμφωνία Συνεργασίας αξιοποίησης μη επιχειρησιακά αναγκαίων στρατοπέδων για την εγκατάσταση δικαστικών υπηρεσιών.

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Θανάσης Δαβάκης δήλωσε:

Υπογράψαμε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης και εγώ, μια σημαντική συμφωνία: Στρατόπεδα που δεν είναι πλέον επιχειρησιακά αναγκαία για τις Ενοπλες Δυνάμεις, θα διατεθούν για να στεγάσουν σύγχρονες δικαστικές υπηρεσίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της συμφωνίας είναι και το στρατόπεδο Μαντουβάλου στο Γύθειο, όπου σε ένα μέρος του θα στεγαστούν και οι δικαστικές υπηρεσίες της πόλης, οι οποίες σήμερα είναι διάσπαρτες.

Από αυτή τη συνεργασία κερδίζουν όλοι: Η Δικαιοσύνη αποκτά σύγχρονα και λειτουργικά κτίρια. Οι Ενοπλες Δυνάμεις εξασφαλίζουν χρήματα που θα δοθούν απευθείας για τη στήριξη του προσωπικού μας.

Αξιοποιούμε σωστά τη δημόσια περιουσία με έργα που πιάνουν τόπο και βοηθούν την κοινωνία.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

e-info.gr

LAKONES.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Κ. ΒΟΥΝΑΣΗ

NOIRE CAFE ΣΠΑΡΤΗ

ΠΕΖΟΓΥΡΟΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

Diafimistes.gr

RETV.gr ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

BEST RADIO

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ