Τοπική Ένωση Διατελεσάντων Δημάρχων, Κοινοταρχών και μελών Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων -Δ.Σπάρτης.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026, πραγματοποιήθηκε στην Πνευματική Εστία Σπάρτης, η Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, με κύρια θέματα που αφορούσαν τον απολογισμό δράσεων και τον οικονομικό απολογισμό του 2025, καθώς και τον προϋπολογισμό του 2026.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τυχερό της βραδιάς, το μεγαλύτερο ηλικιακά μέλος του συλλόγου μας, τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Σπαρτιατών κ. Βερούτη Νίκο.
Με την ευκαιρία της Γ.Σ. ακολούθησε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών, σε διάφορα θέματα της αυτοδιοίκησης και της λειτουργίας του συλλόγου.
Στο πλαίσιο αυτό προτάθηκε η πιο ενεργή συμμετοχή μας στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Σπάρτης.
Συζητήθηκε επίσης και το θέμα της στέγασης του συλλόγου, το οποίο ακόμη βρίσκεται σε εκκρεμότητα από πλευράς Δήμου.
Το αμέσως προσεχές διάστημα προγραμματίζονται τρεις εκδηλώσεις με θέματα που ενδιαφέρουν τον Δήμο Σπάρτης, όπως θέματα Χωροταξίας - Πολεοδομίας, Ανακύκλωσης απορριμμάτων και νέου θεσμικού πλαισίου των ΟΤΑ.
Φωτ. από την εκδήλωση.
Το Δ.Σ.της ΤΕΔΚΚΣ - Δ.ΣΠΑΡΤΗΣ.































.jpg)




Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου