Η Πελοπόννησος στη συζήτηση για τις Πολιτιστικές Διαδρομές της χώρας παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Αθηνάς Κόρκα



Στην Ημερίδα για την παρουσίαση των Πολιτιστικών Διαδρομών σε εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Ιουλίου στην Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλέξανδρου Σούτσου, συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αθηνά Κόρκα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, στο πλαίσιο των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αφορούν τις Πολιτιστικές Διαδρομές της χώρας, με στόχο την ανάδειξη, την προστασία και τη βιώσιμη αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, η κ. Κόρκα αναφέρθηκε στη διαχρονική σημασία της Πελοποννήσου ως τόπου με πλούσιο αρχαιολογικό και πολιτιστικό απόθεμα, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει σταθερά δράσεις που ενισχύουν την εξωστρέφεια, την τουριστική ταυτότητα και τη σύνδεση του πολιτισμού με την τοπική ανάπτυξη.

Παράλληλα, επισήμανε τη σημασία της στενής συνεργασίας ανάμεσα στις Περιφέρειες και το Υπουργείο Πολιτισμού, με κοινό στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένων πολιτιστικών διαδρομών που θα αναδεικνύουν το πολιτιστικό απόθεμα και θα ενισχύουν τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη σε όλη τη χώρα.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας

5542627

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

BANNER 1

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

GRAD GROUP

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ