Αγώνες αντοχής Σπάρτη - Ξηροκάμπι

 















ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΦΑΡΙΔΟΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΠΑΡΤΗ-ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ
Με κάθε επισημότητα τελέστηκε, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Ξηροκαμπίου, το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των Ευεργετών της Δ.Ε. Φάριδος και ακολούθως διεξήχθησαν οι καθιερωμένοι αγώνες δρόμου και ποδηλάτου στο πλαίσιο της 35ης Σπαρτακιάδας.
Ειδικότερα, το πρωί στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Ξηροκαμπίου, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των Ευεργετών της Δ.Ε. Φάριδος, παρουσία του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου και θεσμικών Αρχών του τόπου. Η ομιλήτρια της εκδήλωσης, αρμόδια Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Δ.Ε. Φάριδος, κ. Αδαμαντία Βαγιακάκου-Δογαντζή, εξήρε τη συμβολή των ευεργετών σε επίπεδο υποδομών, εκπαίδευσης και πολιτισμού, προσθέτοντας ότι το όραμα και η διάθεσή τους για προσφορά αναδεικνύει τι σημαίνει να θέτεις το κοινό καλό πάνω από το ατομικό.

Αγώνες δρόμου και ποδηλασίας
Αμέσως μετά ξεκίνησαν τα αγωνίσματα, που διεξάγονται στο πλαίσιο της 35ης Σπαρτακιάδας, δηλαδή αγώνες δρόμου μαθητών του Δημοτικού σχολείου Ξηροκαμπίου και άλλων Δημοτικών σχολείων της Σπάρτης, Γυμνασίων και Λυκείων, καθώς και ενήλικων.
Παράλληλα, λίγο μετά τις 10 το πρωί και με εκκίνηση τα Γυμνάσια Σπάρτης, διοργανώθηκαν από την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (ΠΕΠΑ) και από τον Σπαρτιατικό Γυμναστικό Σύλλογο, αγώνες ποδηλασίας.
Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στον αγώνα της ΠΕΠΑ ακολούθησαν τη διαδρομή: Σπάρτη-Άγιος Ιωάννης-Παρόρι-Μυστράς-Σπάρτη-Αμύκλες-Αγώνεια- Παλαιοπαναγιά-Πλατεία Ξηροκαμπίου, ενώ ο αγώνας του Σπαρτιατικού Γ.Σ., αφορούσε δύο κατηγορίες. Η πρώτη ομάδα από παιδιά άνω των 13 ετών ακολούθησε τη διαδρομή: Γυμνάσια Σπάρτης- Αμύκλες – Ανώγεια – Παλαιοπαναγιά – Πλατεία Ξηροκαμπίου, ενώ η δεύτερη ομάδα με παιδιά μέχρι 13 ετών ακολούθησε τη διαδρομή Παλαιοπαναγιά – Πλατεία Ξηροκαμπίου.
Με τη λήξη όλων των αγωνισμάτων και διαδρομών στην πλατεία Ξηροκαμπίου, έγινε η απονομή επάθλων στους μικρούς και μεγάλους αθλητές, από τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλο, την Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Δ.Ε. Φάριδος, κ. Αδαμαντία Βαγιακάκου-Δογαντζή, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Άγγελο Αντωνάκο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Δημήτρη Γιαννόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Άρδευσης, Πρασίνου και Κοιμητηρίων, κ. Ευστράτιο Κοκκορό, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Δ.Ε. Μυστρά, κ. Φάνη Λάζαρη, καθώς και από τους Εντεταλμένους Συμβούλους Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ.κ. Παντελή Μπεμπέτσο και Σπύρο Σελίμο.
Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης υπήρξε η απονομή αναμνηστικής πλακέτας στην Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Δ.Ε. Φάριδος, κ. Αδαμαντία Βαγιακάκου-Δογαντζή, από τον Πρόεδρο της ΠΕΠΑ, κ. Γιώργο Καλαπόδη, για την προσφορά και τη συμβολή της στη διοργάνωση των αθλητικών αγωνισμάτων.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας

e-info.gr

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

LAKONES.gr

RETV.gr ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

BANNER 1

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

EBLOG

GRAD GROUP

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ