ΔΑΒΑΚΗΣ: "δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένους τους δεξιούς ψηφοφόρους. Ποτέ δεν ήταν.""Αποτελέσματα και διδάγματα Ευρωεκλογών…
Η αναμέτρηση για την εκλογή των Ελλήνων βουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μας έδωσε την ευκαιρία να εξαγάγουμε μερικά συμπεράσματα αλλά και μηνύματα…
Το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον συγκεκριμένο αριθμητικό στόχο που η Νέα Δημοκρατία είχε θέσει -πέραν του προβληματισμού- πρέπει να αποτελέσει αφορμή για δημιουργική και ουσιαστική διόρθωση των λόγων που απομάκρυναν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από εμάς.
Αυτό έγινε ή με την εκδήλωση δυσαρέσκειας δια της αποχής η της επιλογής κομμάτων δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας. Πρωτίστως, λοιπόν, δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένους τους δεξιούς ψηφοφόρους. Ποτέ δεν ήταν.
Ο συντηρητικός δεν είναι ο «στρατευμένος» της Αριστεράς. Διατηρεί την ατομικότητα και την ταυτότητά του.
Όταν μάλιστα πέραν του φαινομένου της ακρίβειας, βλέπει αποφάσεις που αντίκεινται σε ταυτοτικές του αρχές, διαχειριστικές αστοχίες και συμπεριφορές, που μειώνουν άδικα το σημαντικό έργο της Κυβερνήσεως και του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι ευρωεκλογές είναι μια μοναδική ευκαιρία για να εκδηλώσουν «ακίνδυνα»την ενόχλησή τους.
Είναι χρέος μας να ακούμε εκείνους χάριν των οποίων υπάρχουμε ως πολιτικοί και στους οποίους λογοδοτούμε.
Δεν είναι δυνατόν την ταυτότητα, τις αξίες και τις αρχές μας να παριστάνουν ότι τις εκπροσωπούν οι λαϊκιστές και οι ευκαιριακοί έμποροι του πατριωτισμού.
Τα λόγια του Πρωθυπουργού το βράδυ των εκλογών ήταν σαφή: «…ακούω τη φωνή τους και την εντολή τους και την ακούω δυνατά».
Η ιστορία αυτής της Παράταξης έχει αποδείξει ότι οι βαθιές λαϊκές της ρίζες ανατροφοδοτούν το μέλλον, την προοπτική και την προσφορά της στον Τόπο. Σέβεται τα μηνύματα του λαού και κάνει τις αναγκαίες διορθωτικές παρεμβάσεις.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ τη καρδιά μου τους Λάκωνες πολίτες που και αυτή τη φορά απέδειξαν, ότι η Λακωνία είναι η καρδιά της Παράταξης.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι το ποσοστό της πρωτοπορίας μας, ιδιαίτερα τώρα, θα ενεργοποιήσει αποτελεσματικότερα την κυβερνητική προσοχή, πάνω στα χρονίζοντα και εκκρεμή μας προβλήματα."

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE