ΙΣΝ - Υπεγράφη Η Σύμβαση Για Το Κτίριο Των Σχολών Βυζαντινής Μουσικής Και ΑγιογραφίαςΎστερα από την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ του Ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ και της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και επιτυχημένη διευθέτηση δυσκολιών που ανέκυψαν, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της τοπικής μας Εκκλησίας και της εταιρείας ΕΚΤΕΡ Α.Ε, για την εκτέλεση του έργου, με τίτλο: «Κτηριακό συγκρότημα Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Σχολή Αγιογραφίας ’’Φώτης Κόντογλου’’ & Σχολή Βυζαντινής Μουσικής ‘’Πέτρος ο Λακεδαιμόνιος’’ ».

Οι άρτιες υποδομές θα βρίσκονται πλησίον του προσκυνηματικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Σπάρτης και παραπλεύρως του Βρεφονηπιακού Σταθμού ‘’ο Άγιος Βασίλειος’’ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Ήδη το ίδρυμα ‘’Σταύρος Νιάρχος’’, που αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την χρηματοδότηση του σπουδαίου έργου, έχει ολοκληρώσει την μελέτη, ενώ πέρα από την κατασκευή του υπερσύγχρονου κτιρίου, έχει αναλάβει και τον εξοπλισμό. Η συμβατική αμοιβή ανέρχεται στο ποσό των 3.568.693,13 €, ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης είναι 18 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου εγκατάστασης.

Η Ιερά Μητρόπολή μας και προσωπικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, εκφράζουν ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του Ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο, και τους άξιους συνεργάτες του, για την σημαντική αυτή δωρεά, που θα δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως στους νέους και τις νέες μας, να εντρυφήσουν στα ενδιαφέροντα αντικείμενα της βυζαντινής μουσικής και της αγιογραφίας, μέσα σ’ ένα περιβάλλον ευχάριστο και απόλυτα λειτουργικό. Πρόκειται, για άλλη μια ευεργεσία από τις πολλές που έχει πραγματοποιήσει ή δρομολογήσει το Ίδρυμα ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ στον ευλογημένο τόπο μας, βάζοντας ανεξίτηλη την σφραγίδα του στην πορεία ανάπτυξης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής.

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE