Ο Λευτέρης Αυγενάκης στα εγκαίνια της Euro Agro Expo 2024 και του Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα στην Αμαλιάδα


   

Δελτίο Τύπου

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στα εγκαίνια της Euro Agro Expo 2024 και του Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα στην Αμαλιάδα

Το μεγάλο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα Αμαλιάδα και η Αγροτική Έκθεση Euro Agro Expo 2024 διοργανώνονται στις 24, 25 και 26 Μαΐου 2024 στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας και αποτελούν σημείο αναφοράς για τα εκθεσιακά δρώμενα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα ανανεωμένο με μεγάλες καινοτομίες, έχει στόχο την προώθηση των μοναδικών σε ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων του τόπου μας και την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ήλιδας και το Επιμελητήριο Ηλείας.

Στα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 8:00 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Επίσης θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας κ. Ανδρέας Φίλιας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα γίνουν εκδηλώσεις που φέρνουν κοντά την τοπική οικονομία, τους ανθρώπους και τα προϊόντα τους, παρουσιάζοντας την παράδοση και την ιστορία του τόπου, με στόχο να αναδειχθεί η σύγχρονη φυσιογνωμία του.

Παράλληλα με το Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί η Αγροτική Έκθεση Euro Agro Expo 2024, που αφορά τη Γεωργία, την Κτηνοτροφία, την Ελαιοκομία και τον Εξοπλισμό, όπου κορυφαίες εταιρείες του αγροτικού - γεωργικού κλάδου θα προβάλλουν τα προϊόντα και τις καινοτομίες τους.


Euro Agro Expo 2024, ένα κορυφαίο γεγονός στην παρουσίαση αγροτικών, ελαιουργικών μηχανήματων και εργαλείων, σύγχρονων τεχνικών, νέας τεχνολογίας, εξοπλισμού, εφοδίων και γενικότερα προϊόντων και υπηρεσιών από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Ό,τι αφορά τον Αγρότη!!!


Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας, όπου παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και θα αναδείξουν την τοπική ταυτότητα.

Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020».
Το Φεστιβάλ έχει καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα πιστοποιημένων Ελληνικών προϊόντων ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 60.000 επισκέπτες τα τελευταία 5 χρόνια, με πάνω από 600 εκθέτες να έχουν συμμετάσχει. Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει 5.000 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει δύο αίθουσες Συνεδρίων, Αίθουσα Εκδηλώσεων, άνετο Parking και Λειτουργικές Δομές σε πλήρη έκταση.


Το 6ο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα Αμαλιάδα 2024 θα το επισκεφτούν τόσο εξειδικευμένο εμπορικό κοινό όσο και χιλιάδες καταναλωτές και φίλοι της γεύσης.


Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Παρασκευή 24 Μαΐου 16:00 – 22:00

Σάββατο 25 Μαΐου 11:00 – 22:00

Κυριακή 26 Μαΐου 11:00 – 22:00

Θα είμαστε όλοι εκεί!Χορηγός Επικοινωνίας: ΕΡΤ ΠύργουSite

www.kernamellada.gr

https://www.euroagroexpo.gr/


Facebook

https://www.facebook.com/FestivalKernameEllada


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2103622205, 2103610265 και 6981313209 ή μέσω email στα info@kernamellada.gr και info@edpa.gr

Σχόλια

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE