ΝΤΙΑ ΤΖΑΝΕΤΕΑ: "Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου"Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στις μητέρες όλου του Κόσμου. Είναι ημέρα ελάχιστης τιμής και υπέρτατης αναγνώρισης της προσφοράς της μάνας στην οικογένεια και στην κοινωνία, είναι η γιορτή της άνευ όρων αγάπης, της αφοσίωσης, της στοργής και της θυσίας.

Καθημερινά διαπιστώνουμε ότι οι μητέρες καλούνται να επιτελέσουν ένα δύσκολο έργο, μέσα από τους πολλαπλούς ρόλους που η εποχής μας απαιτεί να αναλάβουν. Εργαζόμενες και μη, ισορροπούν ανάμεσα στη φροντίδα της οικογένειας και την κάλυψη των αναγκών των παιδιών τους και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Μητέρες που δοκιμάζονται σε συνθήκες πολέμου, ασθένειας, φυσικών καταστροφών αναδεικνύονται σύμβολα επιμονής, θέλησης και αισιοδοξίας. Γιατί ακόμα και σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, με κόπο, αγόγγυστα και με απόλυτη ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία φέρουν το έργο τους εις πέρας. Μόνος τους σύμμαχος η δύναμη της αγάπης, που δεν έχει τέλος παρά μόνο αρχή, η μητέρα αποτελεί το στήριγμα για τα παιδιά της και την οικογένειά της.

Όλοι μας, Πολιτεία και κοινωνία, οφείλουμε να στηρίζουμε και να διευκολύνουμε το ρόλο και τον αγώνα της μητέρας, γιατί σε αυτήν και στον τρόπο που ανταποκρίνεται στην υψηλή αποστολή της βασίζεται το μέλλον της κοινωνίας μας.

Ευχόμαστε να έχουν υγεία και δύναμη για να μπορούν να επιτελέσουν το δύσκολο έργο τους και να βλέπουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου.

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ