Το απόλυτο στη Δανία για τους ελαιώνες ΣακελλαρόπουλουΤο απόλυτο στη Σκανδιναβία για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

• Στο διεθνή διαγωνισμό Scandinavian IOOC 2024

• 7 στα 7, με 5 Χρυσά και 2 Ασημένια βραβεία

• Νέο παγκόσμιο ρεκόρ 878 διεθνών βραβείωνΜια υψηλού κύρους διάκριση σημειώθηκε στην Κοπεγχάγη της Δανίας, για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, με το απόλυτο ποσοστό επιτυχίας του 100% στον αναγνωρισμένο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων Scandinavian International Olive Oil Competition 2024.

Ο διεθνής διαγωνισμός Scandinavian IOOC αποτελεί μια καινοτόμο ιδέα αξιολόγησης ελαιολάδων που βρίσκονται στα ανώτατα ποιοτικά επίπεδα παγκοσμίως με σκοπό να τα αναδείξει σε αγορές που αναζητούν εξαιρετικά ποιοτικά ελαιόλαδα, θέτοντας αυστηρά κριτήρια και συλλέγοντας μια πολυμελή ομάδα με διεθνώς αναγνωρισμένους γευσιγνώστες και κριτές για τον σκοπό αυτό.

Κάθε χρόνο, ο διεθνής διαγωνισμός Scandinavian IOOC πραγματοποιείται σε διαφορετική Σκανδιναβική πρωτεύουσα. Για το 2024, πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη της Δανίας, από 18 έως 22 Μαΐου, με εξαιρετικό ενδιαφέρον από τον διεθνή ελαιοκομικό τομέα. Συμμετείχαν εκατοντάδες ελαιόλαδα από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον Scandinavian IOOC γίνεται από εξειδικευμένους γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους και από πολλές χώρες του κόσμου, με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting).

Μετά την προκαταρκτική ανάλυση κάθε ελαιολάδου, το πάνελ των εξειδικευμένων κριτών διενεργεί ατομική αξιολόγηση του κάθε δείγματος ελαιολάδου σε πολλαπλές φάσεις, ώστε να καταλήξει στην τελική κατάταξη των ελαιολάδων και στην συνολική βαθμολογία.

Στις 22/05/2024, έλαβε χώρα η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Scandinavian IOOC 2024. Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, τιμήθηκαν με 7 συνολικά βραβεύσεις σε ισάριθμα δείγματα ελαιολάδων τους, πετυχαίνοντας το απόλυτο ποσοστό του 100 %.

Ειδικότερα, οι βραβεύσεις στα γαστρονομικά και gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στην Κοπεγχάγη της Δανίας για το 2024 είναι:OLEOASTRON Gourmet Evoo - Χρυσό Βραβείο

SYLLEKTIKON Gourmet evoo - Χρυσό Βραβείο
MASTERPIECE Blend evoo - Χρυσό Βραβείο

GEMSTONE Blend evoo - Χρυσό Βραβείο

MAJESTIC Blend evoo - Χρυσό Βραβείο

TREASURE Blend evoo - Ασημένιο Βραβείο

FLAVORED GOURMET ENIGMA - Ασημένιο Βραβείο
Η εξαιρετική αυτή απόλυτη επιβράβευση του 100% στη Σκανδιναβία για το 2024 σηματοδοτεί μια διάκριση πολύ υψηλού επιπέδου στο χώρο της ελαιοκομίας για την χώρα μας, την Ελλάδα, τον τόπο μας, την Σπάρτη Λακωνίας καθώς και για την πορεία των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή όταν τα βιολογικά, gourmet, Single Estate ελαιοπροϊόντα των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από την Σπάρτη Λακωνίας, αναγνωρίζονται στους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαγωνισμούς για την υψηλή ποιότητα τους, για την καινοτομία στην παραγωγή τους, την μοναδική γεύση και τους υπέροχους συνδυασμούς τους, ενώ παράλληλα θεωρούνται από τα κορυφαία διεθνώς.Οι επτά (7) μεγάλες αυτές διεθνείς βραβεύσεις στον φημισμένο διαγωνισμό Scandinavian IOOC 2024 στην Κοπεγχάγη, συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 878 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου παγκοσμίως, αριθμό ρεκόρ για ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων.

Σχόλια

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE