Ολοκλήρωση της συλλογής νεραντζιών από τους δρόμους της Σπάρτης

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ολοκλήρωση της συλλογής νεραντζιών από τους δρόμους της Σπάρτης


Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση αποκομιδής των καρπών από τις νεραντζιές που βρίσκονται στους δρόμους της πόλης, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την εικόνα της.

Όπως τονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Άρδευσης, Πρασίνου και Κοιμητηρίων, κ. Ευστράτιος Κοκκορός, «με την ταχεία ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης της συλλογής των νεραντζιών, βελτιώνουμε την εικόνα της πόλης μας. Με αυτό το δεδομένο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, δηλαδή τους εθελοντές μας, τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας μας, αλλά και όλων των Υπηρεσιών του Δήμου που, επίσης, συνέβαλαν στο εγχείρημα. Οφείλουμε, όμως, εξίσου ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία Νικολόπουλου-Καραμύχα ‘’SPARTAN FOODS ΙΚΕ’’, η οποία διέθεσε αφιλοκερδώς ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τη δεύτερη φάση της αποκομιδής».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φάση της αποκομιδής των καρπών ξεκίνησε στις 7 Μαρτίου από το πάρκο της Ευαγγελιστρίας με τη συμμετοχή των εργαζόμενων της Υπηρεσίας Πρασίνου, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, καθώς και με τη συμμετοχή πλήθους εθελοντών. Κατά τη δεύτερη φάση, ο Δήμος Σπάρτης, με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής, αποδέχθηκε την δωρεά της επιχείρησης Νικολόπουλος-Καραμύχας «SPARTAN FOODS ΙΚΕ» να αναλάβει την πλήρη αποκομιδή των νεραντζιών, διαθέτοντας προσωπικό και μηχανήματά της.

Να σημειωθεί ότι η στήριξη της δράσης αυτής αποφέρει ένα επιπλέον σημαντικό οικονομικό όφελος, που θα βοηθήσει στην επέκταση των δράσεων του πρασίνου στη Σπάρτη.

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ