Ελβετία 2024 : 7 στα 7 για τους ελαιώνες ΣακελλαρόπουλουΕλβετία 2024 : 7 στα 7 για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

• 5 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία

Με το απόλυτο ποσοστό επιτυχίας του 100%


Στον European IOOC 2024, στη Γενεύη της Ελβετίας


Νέο παγκόσμιο ρεκόρ 855 διεθνών βραβείων για Έλληνα ελαιοπαραγωγό
Νέα σειρά μοναδικών διακρίσεων υψηλού κύρους, σημειώθηκε στη Γενεύη της Ελβετίας, για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, με 7 συνολικά βραβεύσεις σε ισάριθμες συμμετοχές ελαιολάδων τους, στον διεθνή διαγωνισμό European International Olive Oil Competition 2024.

Ο διεθνής διαγωνισμός European IOOC αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα αξιολόγησης και ανάδειξης των ελαιολάδων που βρίσκονται στα ανώτατα ποιοτικά επίπεδα παγκοσμίως με σκοπό να τα προβάλλει σε Ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές οι οποίες αναζητούν εξαιρετικά ποιοτικά ελαιόλαδα.

Η ετήσια έκδοση του διεθνή διαγωνισμού European πραγματοποιήθηκε για το 2024 στη Γενεύη της Ελβετίας, με αξιοσημείωτο ενδιαφέρον από τον διεθνή ελαιοκομικό τομέα. Συμμετείχαν εκατοντάδες ελαιόλαδα από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον European IOOC γίνεται από εξειδικευμένους γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους και από πολλές χώρες του κόσμου, αποκλειστικά με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting) βάσει αυστηρών κριτηρίων αξιολόγησης.

Μετά την αρχική ανάλυση κάθε ελαιολάδου, το πάνελ των εξειδικευμένων κριτών διενεργεί ατομική αξιολόγηση του κάθε δείγματος ελαιολάδου σε συνεχείς φάσεις, ώστε να καταλήξει στην τελική κατάταξη των ελαιολάδων και στην συνολική βαθμολογία.

Στις 10/05/2024, έλαβε χώρα η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του European IOOC 2024. Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, τιμήθηκαν με 7 συνολικά βραβεύσεις σε ισάριθμες συμμετοχές ελαιολάδων τους, γεγονός που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την Ελληνική Ελαιοκομία.

Ειδικότερα, οι 7 μεγάλες βραβεύσεις στα γαστρονομικά και gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στη Γενεύη της Ελβετίας για το 2024 είναι:

MAJESTIC Blend evoo – Χρυσό Βραβείο

OLEOASTRON Gourmet Evoo - Χρυσό Βραβείο

MASTERPIECE Blend evoo - Χρυσό Βραβείο

GEMSTONE Blend evoo - Χρυσό Βραβείο

SYLLEKTIKON Gourmet evoo - Χρυσό Βραβείο

FLAVORED GOURMET ENIGMA - Ασημένιο Βραβείο

TREASURE Blend evoo – Ασημένιο ΒραβείοΗ εξαιρετική και απόλυτη επιβράβευση του 100% στη Γενεύη της Ελβετίας για το 2024 σηματοδοτεί μια διάκριση πολύ υψηλού επιπέδου στο χώρο της ελαιοκομίας για την χώρα μας, την Ελλάδα, τον τόπο μας, την Σπάρτη Λακωνίας καθώς και για την πορεία των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου εδώ και 32 χρόνια.

Αποτελεί ιδιαίτερη αναγνώριση όταν τα βιολογικά, gourmet, Single Estate ελαιοπροϊόντα των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από την Σπάρτη Λακωνίας, διακρίνονται στους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαγωνισμούς για την υψηλή ποιότητα τους, για την καινοτομία στην παραγωγή τους, την μοναδική γεύση και τους υπέροχους συνδυασμούς τους.

Οι επτά (7) μεγάλες αυτές διεθνείς βραβεύσεις στον φημισμένο διαγωνισμό European IOOC 2024 στην Ελβετία, συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 855 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου παγκοσμίως, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων (Singe Estate – Terroir).
Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ