Στον υπουργό Ναυτιλίας Τριχείλης και Δαβάκης για την ΑΕΝ ΝεάποληςΣτον υπουργό Ναυτιλίας Τριχείλης και Δαβάκης για την ΑΕΝ της Νεάπολης.


Συνάντηση είχαν χθές το μεσημέρι ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης και ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, με τον υπουργό Ναυτιλίας Χρήστο Στυλιανίδη.

Το θέμα της συνάντησης ήταν η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της Νεάπολης και τα στάδια που απαιτούνται για την έναρξη λειτουργίας της.


Μετά τη συνάντηση ο Θανάσης Δαβάκης δήλωσε:

Συναντηθήκαμε χθες το μεσημέρι, ο δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης και εγώ με τον υπουργό Ναυτιλίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον γενικό γραμματέα Βαγγέλη Κυριαζόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησής μας, ήταν η πορεία υλοποίησης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού της Νεάπολης και τα στάδια που απαιτούνται μέχρι την έναρξη λειτουργίας της, η οποία προσδιορίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026.

Συγκεκριμένα συζητήσαμε για τη στελέχωσή της, τον διαγωνισμό για την προμήθεια τεχνικού και εκπαιδευτικού εξοπλισμού που θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τις κτηριακές υποδομές, καθώς και για τις προδιαγραφές της υλικοτεχνικής υποδομής που απαιτείται για τη λειτουργία της Σχολής.

Συμφωνήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν τόσο από την πλευρά του υπουργείου όσο και από τον Δήμο, ενώ ο γενικός γραμματέας, μας ενημέρωσε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη στελέχωση της Σχολής, με την επιλογή της Διοίκησης και του διδακτικού προσωπικού.

Θα είμαστε σε επαφή και συνεργασία με την πολιτική ηγεσία και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της Νεάπολης να ξεκινήσει να λειτουργεί.Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ