ΣΠΑΡΤΗ: Οι λαμπαδηδρομείς και οι αναπληρωτές τους στην διαδρομή της Ολυμπιακής ΦλόγαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σπαρταθλητές οι λαμπαδηδρομείς της Ολυμπιακής Φλόγας


Μετά την απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής για την συμπερίληψη της πόλης μας στις πόλεις-σταθμούς, από τις οποίες θα διέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα στην πορεία της για τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η οποία υπήρξε αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών του Δημάρχου Σπάρτης και των λοιπών θεσμικών φορέων, ο Δήμος Σπάρτης κλήθηκε σε ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο και δεδομένης της σύντομης διάρκειας της τελετής να ορίσει δύο αθλήτριες/αθλητές για την συμμετοχή τους στη λαμπαδηδρομία.

Αρχικώς, η σκέψη μας πήγε στις μαθήτριες και στους μαθητές των σχολείων της πόλης μας, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους θα διέσωζαν την σχετική μνήμη για τις επόμενες γενεές.

Ωστόσο, όπως μας πληροφόρησε η Ολυμπιακή Επιτροπή, με την οποία μοιραστήκαμε την ιδέα, προαπαιτούμενο υπήρξε η ενηλικότητα των δρομέων. Με αυτό το δεδομένο, τίποτε δεν θα μπορούσε να είναι πιο φυσικό από να αναζητήσουμε τους δύο δρομείς που θέλαμε στα πρόσωπα των Σπαρταθλητών μας, δηλαδή των συμπολιτών μας -γυναικών και ανδρών-, που έχουν τερματίσει σε έναν αγώνα ορόσημο για την Ιστορία, ο οποίος ταυτόχρονα αποτελεί έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες υπεραποστάσεων του πλανήτη.

Έτσι, την 01η-04-2024, στις 16.00, στο γραφείο του Δημάρχου Σπάρτης, πραγματοποιήσαμε κλήρωση μεταξύ των ονομάτων όλων των Σπαρταθλητών, από την οποία προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:


Πρώτος δρομέας: ο Γεώργιος Κουλόγιαννης, με 1ο αναπληρωτή τον Σταύρο Σταυρόπουλο, και 2η αναπληρώτρια την Ειρήνη Γιάννε,


Δεύτερος δρομέας: ο Αναστάσιος (Τάσος) Τσουλόγιαννης, με 1η αναπληρώτρια την Μαρία-Στέλλα Ξενάκη και 2ο αναπληρωτή τον Γεώργιο Τσάκωνα.


Συγχαρητήρια στους κληρωθέντες!


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ