Συνάντηση Παναρίτη με το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων ΠελοποννήσουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στα Γραφεία του Επιμελητηρίου στο Γύθειο συνάντηση του Προέδρου κ. Ιωάννη Παναρίτη με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννήσου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Συνέλευσης των Πελοποννησίων που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ομοσπονδία και φέτος φιλοξενήθηκε στη Σπάρτη στις 5-6 Απριλίου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννήσου είναι η ένωση όλων των Συλλόγων Πελοποννησίων που ζουν και δραστηριοποιούνται εκτός Πελοποννήσου, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέχρι σήμερα η δύναμη της Ομοσπονδίας αριθμεί εικοσιπέντε σωματεία από την ηπειρωτική και την νησιωτική Ελλάδα. Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι η ένωση των δυνάμεων και η κοινή επιδίωξη έργων ανάπτυξης στην κοινή ιδιαίτερη πατρίδα, τους την Πελοπόννησο.

Στη βάση αυτή συζητήθηκαν στη συνάντηση του Σαββάτου της Ομοσπονδίας και του Επιμελητηρίου προτάσεις για κοινή δράση με σκοπό την ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, την προώθηση και διαφήμιση των παραγόμενων προϊόντων της, του τουριστικού προϊόντος της ιστορίας και του πολιτισμού της Πελοποννήσου, την δημιουργία, στήριξη και προώθηση ενός brand name για την Πελοπόννησο.

Οι δύο φορείς θα βρίσκονται σε επικοινωνία και θα συνεχίσουν τις επαφές και με τα υπόλοιπα Επιμελητήρια και φορείς της Πελοποννήσου για επίτευξη συνεργασιών για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ